Δύο ματσάρες για ορεκτικό στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η αναμονή τελείωσε… Το Champions League αρχίζει ξανά απόψε με την εκκίνηση στη φάση των ομίλων να περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Για το πέμπτο γκρουπ, η Λίβερπουλ αρχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της από το «Σαν Πάολο» απέναντι στη Νάπολι. Ο Γιούργκεν Κλοπ, που βλέπει την ομάδα του να έχει κάνει σούπερ εκκίνηση στην Premier League, δεν θα έχει στη διάθεσή του σίγουρα τους Άλισον, Κεϊτά και Κλάιν, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Οριγκί και Ρόμπερτσον. Μίλικ και πιθανώς Χισάι είναι οι απόντες για τον Κάρλο Αντσελότι, που θα έχει στο βασικό σχήμα τον Κώστα Μανωλά. Στο άλλο ματς του ομίλου μονομαχούν τα δύο αουτσάιντερ, Σάλτσμπουργκ και Γκενκ.

Στον έκτο όμιλο ξεχωρίζει η μάχη της Ντόρτμουντ με την Μπαρτσελόνα. Ο Λιονέλ Μέσι είναι στην αποστολή αλλά παραμένει αμφίβολο αν θα κάνει την πρώτη του φετινή εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του. Σίγουρα εκτός είναι ο Ουμτιτί, ο Νέτο και ο Ντεμπελέ για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Για τους Βεστφαλούς ο Σουλτς είναι νοκ άουτ και ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Πίστσεκ. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η πρωτοπόρος της Serie A Ίντερ φιλοξενεί την Σλάβια Πράγας με μοναδικό αμφίβολο τον Λουκάκου που πονά στη μέση.

Στον έβδομο όμιλο, η Λιόν υποδέχεται χωρίς απουσίες τη Ζενίτ, που ταξίδεψε στη Γαλλία χωρίς τον τραυματία Μάλκομ. Η δε Μπενφίκα με τον Βλαχοδήμο βασικό και τον Σάμαρη στον πάγκο αναμετράται με την Λειψία.

Για τον όγδοο όμιλο η Τσέλσι κοντράρεται με τη Βαλένθια. Για τους «μπλε» σημαντική απουσία είναι ο Καντέ, ενώ εκτός μάχης είναι και οι Λόφτους-Τσικ, Χάντσον-Οντόι και αμφίβολοι είναι οι Έμερσον και Ρούντιγκερ. Σολέρ και Πιτσίνι είναι οι δύο απόντες για τις «νυχτερίδες». Από την άλλη, ο Άγιαξ χωρίς τον Μπαντέ και με ερωτηματικά τους Φαν Ντε Μπέικ και Μαζράουι αντιμετωπίζει τη Λιλ.

5ος Όμιλος
22:00 Νάπολι-Λίβερπουλ
22:00 Σάλτσμπουργκ-Γκενκ

6ος Όμιλος
19:55 Ίντερ-Σλάβια Πράγας
22:00 Ντόρτμουντ-Μπαρτσελόνα

7ος Όμιλος
19:55 Λιόν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
22:00 Μπενφίκα-Λειψία

8ος Όμιλος
22:00 Άγιαξ-Λιλ
22:00 Τσέλσι-Βαλένθια
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Αυξάνονται τα θύματα από το αεροπορικό στην Ινδία-Στα 279 τα θύματα
Κανένα αίτημα από πολίτες για το σχέδιο Εστία-Καλεί σε προσοχή για τα fake news του πολέμου η Κυβέρνηση
Ενώπιον Δικαστηρίου άλλοι τρεις συλληφθέντες για τη ληστεία σε αρτοποιείο-Ανάμεσά τους και 14χρονος
Πράξη άμυνας για τον Ισραηλινό Πρέσβη η επίθεση στο Ιράν-«Δεν στοχεύει τον ιρανικό λαό»
Ώρα μηδέν για Ισραήλ και Ιράν-Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου οι δύο χώρες
Μοτοσικλετιστής έκανε παρατήρηση σε οδηγό για επικίνδυνο προσπέρασμα κι εκείνος τον χτύπησε με το όχημα
Θανατοποινίτης εκτελείται με ένεση χημικής ουσίας στη Νότια Καρολίνα
Τι υποστήριξαν Ιραν και Ισραήλ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ-«Φτάνει η κλιμάκωση, ώρα να σταματήσει»
Κοντά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Πέφτει η θερμοκρασία, αναμένονται βροχές από την Κυριακή
LIVE: Εξαπέλυσε νέα επίθεση το Ιράν, σειρήνες στο Ισραήλ-Εξουδετέρωσε drone η Τεχεράνη