Του επιτέθηκε Τούρκος επειδή άκουγε εκκλησιαστική μουσική στο σπίτι του στη Σάμο

Eπίθεση κατήγγειλε ότι δέχτηκε από Τούρκους ένας ηλικιωμένος, που καθόταν έξω από το σπίτι του στη Σάμο, επειδή άκουγε εκκλησιαστική μουσική.

«Άκουγε εκκλησιαστική μουσική. Βγαίνει κάποιος από το απέναντι σπίτι. Τον τραβούσε με το κινητό του βίντεο. Το έφερε μπροστά στου μπαμπά το πρόσωπο. Ο μπαμπάς μου τον έσπρωξε λίγο πίσω. Αυτός επί τόπου τον άρπαξε από τον λαιμό και του βάρεσε μπουνιά στην κοιλιά», δήλωσε η κόρη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel.

Ο Τούρκος κατέγραφε τον άτυχο ηλικιωμένο, τον ειρωνευόταν και σύμφωνα με την καταγγελία του ζητούσε επιτακτικά να κλείσει το ραδιόφωνο. Ο 73χρονος αρνήθηκε. Τότε, όπως υποστηρίζει η κόρη του, άλλοι δυο άνδρες τον προσέγγισαν, τον έριξαν κάτω και όλοι μαζί άρχισαν να τον χτυπούν.

«Του χτυπούσαν τρία άτομα το κεφάλι στον τοίχο. Κατόπιν εορτής όταν φτάσαμε στο αστυνομικό τμήμα εγώ και η μητέρα μου μας είπε ότι τους ενοχλούσε η μουσική», ισχυρίστηκε η κόρη του θύματος.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

Δεν κατάλαβα την έκρηξη, τυφλώθηκα και κάηκα, λέει ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών
Επανέφεραν 4χρονο αγοράκι που έπαθε καρδιακή ανακοπή στην παραλία των Νέων Βρασνών
Επίθεση με γκαζάκια σε έκθεση αυτοκινήτων στην Κηφισιά-Κάηκε ολοσχερώς ένα όχημα (pics)
Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων για τις γεωτρήσεις νότια της Κρήτης η Λιβύη
Απειλούσε ότι θα πυροβολήσει αστυνομικούς 42χρονος στα Χανιά-Έκρυβε οπλοστάσιο στο σπίτι του
Απίστευτη ψαριά για ψαροντουφεκά στον Βόλο-Έβγαλε από τη θάλασσα ροφό 27 κιλών
Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Αθήνας-Καθηλωμένα τα αεροπλάνα
Κατέληξε 23χρονος οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Ελλάδα-Είχε παντρευτεί και βαπτίσει την κόρη του το Σάββατο
Μητσοτάκης για σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-«Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση»
Ο ήρωας που βούτηξε στον Άραχθο για να σώσει τα παιδιά έκανε τατουάζ τα πρόσωπα του Σπύρου και του Νίσι