Ενημέρωσε τους καθηγητές για τα απεργιακά μέτρα η ΠΟΕΔ

Κοινή συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, στα γραφεία της ΠΑΣΥΔΥ, οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ, κατά την οποία αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα ζητήματα που παρουσιάζονται με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά τη συνάντηση που είχαν οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις με την ΠΑΣΥΔΥ και τον Σύνδεσμο Αστυνομίας Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά τη κοινή συνάντηση των τριών εκπαιδευτικών οργανώσεων, η ΠΟΕΔ ενημέρωσε λεπτομερώς την ΟΕΛΜΕΚ και την ΟΛΤΕΚ για την απόφαση της κατέλθει σε μονόωρη στάση εργασίας, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ θα μεταφέρουν τα όσα συζητήθηκαν στη σημερινή κοινή συνάντηση, στα συλλογικά τους όργανα για να αποφασίσουν ποια στάση θα τηρήσουν σε σχέση με τα θέματα που έχει εγείρει η ΠΟΕΔ. 

Μετά τις αποφάσεις και της ΟΕΛΜΕΚ και της ΟΛΤΕΚ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται να οριστεί εκ νέου κοινή συνάντηση των τριών εκπαιδευτικών οργανώσεων.

Στο μεταξύ, η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρία της Γραμματείας της ΟΛΤΕΚ, η οποία θα συζητούσε τα διάφορα ζητήματα που παρουσιάζονται με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, μεταφέρεται για την Τετάρτη, ενώ οι τελικές  αποφάσεις της Οργάνωσης αναμένεται να παρθούν την Πέμπτη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Οι επιπτώσεις στην Κύπρο από τη σύρραξη στη Μέση Ανατολή-«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε»
ΒΙΝΤΕΟ: Ισοπεδώθηκαν κτίρια από την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Στους 86 οι τραυματίες
Συνεδριάζει η Επιτροπή αντιμετώπισης κρίσεων και εκτάκτων αναγκών COBRA μετά τις επιδρομές ΗΠΑ στο Ιράν
Ερωτήματα για την κατάσταση των πυρηνικών του Ιράν μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ
Δορυφορικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις καταστροφές στο Φορντό μετά τα αμερικανικά πλήγματα
Τα δύο σενάρια μετά τον βομβαρδισμό του Ιράν-Το ρίσκο Τραμπ, πώς μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση
Επανεκλέγηκε στη θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Στέφανος Στεφάνου-Ήταν η μοναδική υποψηφιότητα
Αναμένουν άνοδο στις τιμές πετρελαίου οι επενδυτές, στροφή προς ασφαλή καταφύγια
Σε διαρκή σύνοδο το ΣΕΑ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή-Παρακολουθεί την κατάσταση η Κυβέρνηση
«Όλα στο τραπέζι για να υπερασπιστούμε το έθνος μας»-Στη Μόσχα ο ΥΠΕΞ του Ιράν, βλέπει Πούτιν