Το τυχερό γκολ της Πάφου, ο σωριασμένος σκόρερ και η άμεση βολίδα Γιαννιώτα

Με τρομερό τρόπο πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ η Πάφος FC επί του Απόλλωνα στο Τσίρειο, μετά από σέντρα του Βαλεριάνου, ο Σακό έκανε την κεφαλιά και αφού ο Μολ απέκρουσε ασταθώς, η μπάλα βρήκε στο κορμί του Τόρες.
 
Στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστία των γηπεδούχων, με την παφιακή ομάδα να παίρνει προβάδισμα το 1-2 στο 62ο λεπτό. Βέβαια ο Μαρσέλο Τόρες δεν πανηγύρισε το γκολ, αφού χτύπησε κατά τη διάρκεια της φάσης με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.  
 
Ωστόσο δεν άργησε να απαντήσει ο Απόλλωνας, ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσα. Συγκεκριμένα με βολίδα του Γιάννη Γιαννιώτα εκτός περιοχής, η ομάδα της Λεμεσού έκανε το 2-2.
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι έξι διοικητές της αεροδιαστημικής δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης που σκοτώθηκαν
Ολοκλήρωσαν τη φοίτηση στο ΕΣΦΕ και επιστρέφουν στο σχολείο τέσσερα παιδιά-«Ενθαρρυντικά αποτελέσματα»
Φοιτήτρια γλίτωσε για μόλις δέκα λεπτά από την πτήση της Air India-«Με έσωσε η κίνηση στους δρόμους»
Βίντεο 3D του κτιρίου που χτύπησαν δημοσίευσαν οι IDF-«Η μεγαλύτερη εγκατάσταση εμπλουτισμού ουρανίου»
Ηρεμία στο Ισραήλ παρά την αναμονή για αντίποινα από το Ιράν-Πώς αξιολογούν την επίθεση οι πολίτες
Κλείνουν όλες οι ισραηλινές πρεσβείες παγκοσμίως-Καλούνται οι πολίτες να μην επιδεικνύουν εβραϊκά σύμβολα
Ασφαλείς οι ασθενείς και συνοδοί τους που βρίσκονται στο Ισραήλ-Συνεχής επικοινωνία Δαμιανού με πρεσβεία
Κατέθεσαν στην Αστυνομία στοιχεία για 33 εταιρείες που συνδέονται με σφετερισμό Ε/κ περιουσιών οι Οικολόγοι
Σοβαρό πλήγμα στην ιρανική ηγεσία-Αναφορές για τουλάχιστον 20 νεκρούς ανώτατους Ιρανούς διοικητές
Αναμένεται απότομη αύξηση τιμών καυσίμων τις επόμενες μέρες λόγω της επίθεσης του Ισραήλ