Επιβεβαιώνει την πρόταση Μαρινάκη η NOVA

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη τοποθετήθηκε επισήμως η NOVA.

Με ανακοίνωσή του το συνδρομητικό κανάλι επιβεβαίωσε την υποβολή πρότασης από εταιρεία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι η αξιολόγησή της γίνεται από τις τράπεζες, χωρίς δική της συμμετοχή.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, η Fοrthnet επιβεβαιώνει την υποβολή πρότασης από εταιρεία του ομίλου Alter Ego Mass Media S.A., προς τις Τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής αναφορικά με τα ανοίγματά τους (συμπεριλαμβανομένων μετοχών και μετατρέψιμων ομολογιών) έναντι της Εταιρείας και της θυγατρικής της Forthnet.

Η πρόταση τελεί υπό όρους και η διαδικασία αξιολόγησής της εναπόκειται στις τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της εταιρείας στη διαδικασία αυτή.

Η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωση της για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την πρόταση, όταν και εφόσον ενημερωθεί σχετικά από τις τράπεζες».
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Ένοχοι επτά κατηγορούμενοι για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ακυρώθηκε το 2024 ο διαγωνισμός για το Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης-Όσα εξηγεί ο Ιωάννου για την Πολιτική Άμυνα
Παρέλαβε τη μοτοσικλέτα για επιδιόρθωση ο άτυχος Παναγιώτης, άνηκε σε άλλο πρόσωπο-Δεν έφερε κράνος
Καταθέτει επίσημα τη δήλωση ενδιαφέροντος της για τον κανονισμό SAFE η Κύπρος
ΒΙΝΤΕΟ: Ποιος είναι ο πιστολέρο που σκόρπισε τον θάνατο σε ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη
Αίτημα για παγοποίηση διαδικασίας εκλογής Κύπριου Δικαστή στο ΕΔΑΔ υπέβαλαν δύο υποψήφιοι-Θέτει θέμα έλλειψης διαφάνειας ο Κληρίδης
Καταγγελία για «πίστα ταχύτητας» στην Αγλαντζιά-«Επισημάναμε τον κίνδυνο στην Αστυνομία, δεν ευθυνόταν ο Κυριάκος»
Κάηκαν 4.353 τεμάχια από τις πυρκαγιές-Μέχρι το τέλος της ερχόμενης βδομάδας οι πρώτες αποζημιώσεις από ΚΟΑΓ
Όχημα χτύπησε πεντάχρονο παιδάκι που διασταύρωνε διάβαση πεζών με τους γονείς του
Μπήκε ανενόχλητος με όπλο σε ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη και σκότωσε τέσσερα άτομα