Έζησαν τον τρόμο οι τουρίστες στον Άγιο Επίκτητο-Πέρασαν τη νύχτα στην παραλία

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν περίπου χίλιοι τουρίστες που διαμένουν στο ξενοδοχείο Ακαπούλκο στα κατεχόμενα, το οποίο γειτνιάζει με το στρατόπεδο όπου σημειώθηκαν οι διαδοχικές εκρήξεις στον Άγιο Επίκτητο της κατεχόμενης Κερύνειας.
 

Οι τουρίστες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το ξενοδοχείο αφού τα θραύσματα από τις εκρήξεις έφτασαν μέχρι τα δωμάτια τους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νύχτα τρόμου στα κατεχόμενα-Διαδοχικές εκρήξεις σε στρατιωτική περιοχή (pics-video)
 
Οι τουρίστες πέρασαν τη νύχτα στην παραλία και τους κήπους του ξενοδοχείου, την ίδια ώρα που ο Κουντρέτ Οζερσάι διέψευσε ότι το ξενοδοχείο εκκενώθηκε.
Οι φωτογραφίες πάντως που δημοσιεύει η Yeniduzen δείχνει τους τουρίστες να κάθονται στα κρεβατάκια της παραλίας του ξενοδοχείου, όπου πέρασαν τη νύχτα.
 
Πολλοί από αυτούς μάλιστα φωτογραφήθηκαν κρατώντας θραύσματα από τις εκρήξεις που έφτασαν μέχρι και το ξενοδοχείο τους.
 
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Yeniduzen.

Δειτε Επισης

Καταγράφηκαν ζημιές σε 15 κοινότητες-Ξεπέρασαν τις 200 οι κατοικίες, πάνω από 100 οχήματα
Προκλητικός ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα στην απολογία του-«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της»
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε αγορά τροφίμων στην Μπανγκόκ-Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε πέντε ανθρώπους
Κατέκαψε το 1,3% του νησιού η φονική πυρκαγιά-«Οι κοινότητες χρειάζονται δεκαετίες για να ανακάμψουν»
Απομένουν πέντε μάρτυρες για την υπόθεση Γιαννάκη-Πίεση και στις δύο πλευρές για ολοκλήρωση τη διαδικασίας
Στον Ιεζεκιήλ δόθηκε η ανώνυμη πληροφορία για οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών-«Όσο ηλίθια κι αν είναι, δεν μπορώ να αδιαφορήσω»
Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Αϊκούτ για λόγους υγείας
Έως και 20 εκατομμύρια το κόστος από τη φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό
Οκτώ οι τραυματίες στο Κίεβο από ρωσική επιδρομή-Ανάμεσά τους παιδί τριών ετών
Διαμαρτυρία από τους ιδιοκτήτες skip με 57 φορτηγά-Από το Υπουργείο Γεωργίας πάνε έξω από το Προεδρικό