Πέντε γυναίκες είχε παρενοχλήσει ο δολοφόνος της Κρήτης πριν σκοτώσει την Ίτον

Ούτε μία, ούτε δύο... αλλά πέντε γυναίκες φέρεται ότι είχαν πέσει θύματα του 27χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, στην Κρήτη.
 
Συγκεκριμένα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε τις καταθέσεις των πέντε γυναικών. Ο λόγος για μια Ελληνίδα και για τέσσερις αλλοδαπές, οι περισσότερος εκ των οποίων εργάζονταν στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις καταθέσεις τους, οι τέσσερις καταγγέλλουσες υποστήριξαν ότι ο 27χρονος τις χτύπησε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
 
Ωστόσο, αυτό που προκαλεί σοκ είναι ότι η πέμπτη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο νεαρός, ενώ βρισκόταν πάνω σε ποδήλατο την παρενόχλησε σεξουαλικά. Μάλιστα, το περιστατικό καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ στις 31 Μαΐου 2019, λίγες εβδομάδες δηλαδή πριν το έγκλημα.
 
Καμία από τις πέντε γυναίκες δεν καταγγέλλει βιασμό και η κατηγορία που θα τον βαρύνει θα είναι της «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης».
 
Σημειώνεται ότι ο 27χρονος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για την δολοφονία της 60χρονης βιολόγου, Σούζα Ιτον.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα
 

Δειτε Επισης

H Ουκρανία εξαπέλυσε νέα εισβολή στο Κουρσκ της Ρωσίας
Επέστρεψε στην εποχή του 2013 η κατάσταση με τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές-Πρωτιά για την Κύπρο στην ΕΕ
Ανάλωσαν την συνάντηση στην μουρμούρα Τατάρ για τους σφετεριστές-Εισέπραξε τρία «όχι» ο Πρόεδρος
Δεν πήγε καλά η συνάντηση για τα ΜΟΕ-«Η προσέγγιση γιαβάζ γιαβάζ δεν δουλεύει»
Δεκαπέντε χρόνια από την τραγωδία στη Marfin-Συγκλονίζει η περιγραφή της γυναίκας που έσωσαν από το μπαλκόνι
Υποψήφιοι στην ΕΔΕΚ Χαννίδης, Μυριάνθους και Μορφάκης-Αποφασίζει αργότερα για Ευσταθίου το κόμμα
Καίει τον βασικό ύποπτο η 47χρονη, της παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον Αργυρού-Είχαν πάει περίπατο θύμα και φερόμενος θύτης
Αστυνομικοί καταγγέλλουν... κουμπαροκρατία σε πειθαρχικά παραπτώματα
Βαρύ πρόστιμο 44 χιλιάδων σε άνδρα που έκρυβε λαθραία τσιγάρα στην αποθήκη του (pics)
Συνεχίζουν στο ίδιο τέμπο οι Τούρκοι-«Στηρίζουμε το όραμα Τατάρ για δύο κράτη»