Παράταση για τρίτη ημέρα ζήτησε ο ερευνώντας λειτουργός για την έρευνα κατά του Σέπου

Παράταση ζήτησε ο ερευνώντας λειτουργός, που διεξάγει την διοικητική έρευνα σε βάρος του Διευθυντή του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα στον Στρόβολο, για την απόφασή του να διώξει μαθήτρια που προσήλθε στο σχολείο την πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς με μαντήλα.

Τη έρευνα διεξάγει ανεξάρτητος ερευνώντας λειτουργός και σύμφωνα με τα όσα κατατέθηκαν στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας, αν από τη διοικητική έρευνα προκύψει πόρισμα, τότε θα διεξαχθεί και πειθαρχική έρευνα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μετατέθηκε ο Διευθυντής που έδιωξε τη μαθήτρια με την μαντήλα

Το πόρισμα έπρεπε να παραδοθεί στο Υπουργείο Παιδείας την Δευτέρα, ωστόσο ο ίδιος ζήτησε παράταση, ώστε να μελετήσει και να αξιολογήσει σωστά όλα τα στοιχεία που είχε ενώπιόν του.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σέπος έλαβε μετάθεση από το σχολείο, την Κυριακή το απόγευμα, μετά τη δημόσια συγνώμη του προς τη μαθήτρια. Ο Λοΐζος Σέπος βρίσκεται από τη Δευτέρα στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μετά το σάλο αναδιπλώθηκε ο Διευθυντής, ζήτησε συγγνώμη από τη μαθήτρια με τη μαντήλα
 
Τη μετάθεση ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, μια μέρα μετά την συνάντηση που είχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς στο Υπουργείο Παιδείας και τη δημόσια συγνώμη του κ. Σέπου στη 17χρονη μαθήτρια.

Στη θέση του διευθυντή του σχολείου βρίσκεται ο καθηγητής Χρίστος Ζαντήρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα ζητά η Κουρσουμπά για τη μαθήτρια με τη μαντήλα

Δειτε Επισης

Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας
Εθνικός στόχος το Σένγκεν, όχι «σκληρό σύνορο» η Πράσινη Γραμμή-Τα οφέλη για τους πολίτες και την οικονομία
Επανέλαβε την απόφαση αλλά δεν τοποθετείται η Εισαγγελία για το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Θα μελετηθεί»
Κατεβαίνει σε διαμαρτυρία την Τρίτη η ΠΟΓΟ έξω από τη Νομική μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»
Σε εικοσιτετράωρη απεργία τη Δευτέρα κατέρχονται οι Μεταφορείς Α’
Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή παραδίδεται το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ
Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για την απόφαση καταπέλτη από ΕΔΑΔ: «Οπωσδήποτε εξαιρετικά προβληματική»