Η Ατλέτικο παίρνει τον 17χρονο γιο του Σιμεόνε

O Τζιοβάνι Σιμεόνε αγωνίζεται στην Κάλιαρι. Ο Τζανλούκα Σιμεόνε παίζει στην Ίμπιζα. Και ο τρίτος γιος του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο Τζουλιάνο, είναι ποδοσφαιριστής. Ο 17χρονος, ο μικρότερος από τους τρεις, αφήνει τη Ρίβερ Πλέιτ για να υπογράψει στην ομάδα του πατέρα του, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Τζουλιάνο θα ενταχθεί στα τμήματα υποδομής των "ροχιμπλάνκος" (U18). Η αποχώρησή του από τη Ρίβερ προκάλεσε αναταραχή σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής.

Η διοίκηση των "μιγιονάριος" απαιτεί χρήματα για να παραχωρήσει το νεαρό επιθετικό, ο οποίος φέρεται να αποχώρησε από το Μπουένος Άιρες δίχως να εξασφαλίσει άδεια.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε αγορά τροφίμων στην Μπανγκόκ-Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε πέντε ανθρώπους
Κατέκαψε το 1,3% του νησιού η φονική πυρκαγιά-«Οι κοινότητες χρειάζονται δεκαετίες για να ανακάμψουν»
Απομένουν πέντε μάρτυρες για την υπόθεση Γιαννάκη-Πίεση και στις δύο πλευρές για ολοκλήρωση τη διαδικασίας
Στον Ιεζεκιήλ δόθηκε η ανώνυμη πληροφορία για οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών-«Όσο ηλίθια κι αν είναι, δεν μπορώ να αδιαφορήσω»
Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Αϊκούτ για λόγους υγείας
Έως και 20 εκατομμύρια το κόστος από τη φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό
Οκτώ οι τραυματίες στο Κίεβο από ρωσική επιδρομή-Ανάμεσά τους παιδί τριών ετών
Διαμαρτυρία από τους ιδιοκτήτες skip με 57 φορτηγά-Από το Υπουργείο Γεωργίας πάνε έξω από το Προεδρικό
Αποκαρδιωτική η κατάσταση στα φράγματα, μειώθηκαν τα αποθέματα νερού-Μόλις στο 17,4% η πληρότητα
Καταθέτει απόψεις και συμπεράσματα για το συντονισμό της φονικής πυρκαγιάς το Τμήμα Δασών