Από θαύμα σώθηκε η κολλητή της 14χρονης στο μοιραίο λούνα-πάρκ

Σοκάρουν οι μαρτυρίες από το μοιραίο βράδυ της Παρασκευής που έχασε τη ζωή της η 14χρονη κοπέλα στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Μαγνησίας. «Κι εγώ ήμουν έτοιμη να πέσω» αποκαλύπτει η φίλη της 14χρονης που ήταν μαζί της, επιβεβαιώνοντας ότι ο χειριστής του παιχνιδιού μάλλον δεν έκανε κάτι καλά.
 
Οργή, δε, προκαλεί η καταγγελία ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ατύχημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ένα εννιάχρονο κοριτσάκι είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ίδιο παιχνίδι σε λούνα παρκ της ίδιας ιδιοκτήτριας. Ευτυχώς, σε εκείνη την περίπτωση, το παιδάκι έζησε.
 
«Όλα στο στο λούνα παρκ λειτουργούσαν νόμιμα» επιμένει η 73χρονη ιδιοκτήτρια που αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της εκφράζοντας την οδύνη της για το τραγικό περιστατικό.
 
Την οδύνη από τον απρόσμενο και άδικο χαμό του παιδιού του δεν άντεξε ο πατέρας της 14χρονης που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς, από τα ξημερώματα του Σαββάτου.
 
Στο σημείο βρέθηκαν πραγματογνώμονες της εισαγγελίας μαζί με επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής αλλά και υπαλλήλους της επιθεώρησης εργασίας προκειμένου να κάνουν αυτοψία και να συλλέξουν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.
 
Σαν να είχε χάσει τον έλεγχο
Σύμφωνα με νεότερες αποκαλύψεις, μία από τις φίλες της 14χρονης, που ήταν μαζί της στο «χαλί», αποκάλυψε ότι παραλίγο να βρεθεί και η ίδια στο κενό.
 
Συγκλονιστική και αποκαλυπτική είναι και η μαρτυρία μητέρας που ήταν στο ίδιο παιχνίδι με την κόρη της. Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ, το παιχνίδι ξεκίνησε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, σαν να είχε χάσει ο χειριστής του τον έλεγχο.
 
«Κρατούσα την κόρη μου τόσο σφιχτά για να μην φύγει, που μελάνιασε το χέρι της», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα.
 
Συγκλονιστικές είναι και οι μαρτυρίες ανθρώπων, που είδαν από κοντά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής στο λούνα παρκ του Αλμυρού. Όπως περιγράφει μία γυναίκα, η εικόνα ήταν σοκαριστική. Στην αρχή νόμιζε ότι έπεφτε κάποιο ρούχο από το «χαλί». Μετά κατάλαβε ότι ήταν ένα παιδί.
 
Όλες οι μαρτυρίες λένε τα ίδια πράγματα για το φονικό «χαλί», το παιχνίδι του λούνα παρκ, από το οποίο εκσφενδονίστηκε και σκοτώθηκε το 14χρονο κορίτσι, σε εμποροπανήγυρη του Αλμυρού. Λένε ότι:
 
– Στη θέση του χειριστή καθόταν κάποιος άλλος, ο οποίος αναπλήρωνε όπως φαίνεται τον μόνιμο χειριστή.
– Το παιχνίδι του λούνα παρκ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.
– Λόγω της μεγάλης αυτής ταχύτητας, τα σώματα των ανθρώπων που ήταν στο «χαλί» γλιστρούσαν από τη σιδερένια μπάρα που υποτίθεται ότι τους προστάτευε.
 
Πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Στο Υπουργικό οι προϋπολογισμοί των ΕΟΑ-Μάχη για διόρθωση των προβλημάτων με τον «Ιππόδαμο»
Στις 8 Νοεμβρίου ο Φιντάν στην Αθήνα
«Οι εργαζόμενοι βιώνουν βάναυσες συμπεριφορές»-Δέσμη νομοσχεδίων για τη βία στο χώρο εργασίας
Άνδρας στον Ορχομενό ασέλγησε σε ηλικιωμένη με άνοια–Ο γιος της είδε live την κακοποίηση στο κινητό του
Έκοψε την κουβέντα για το ωράριο των καταστημάτων ο Παναγιώτου-Δεν κλείνουν την Κυριακή
Προ των πυλών νέο σκάνδαλο τύπου Αββακούμ-Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής άλλοι δυο ιερωμένοι
Οδηγείται στο Υπουργικό η πρόταση για μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού-Δεν τα βρίσκουν για το 12%
«Δεν πιστεύω ότι θα ξεχαστεί»-Συγκινεί ο πατέρας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη
Τραγωδία στην Πρέβεζα-Ηλικιωμένη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα από βόθρο σπιτιού
Δύσκολο το εγχείρημα της τεχνητής βροχής-Η προσπάθεια που έγινε ξανά στην Κύπρο πριν από 52 χρόνια