«Αυτόν ήθελε η ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό-Αισθάνονται αναλώσιμοι στο Τριφύλλι»

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας. 

*Επαφή με τον εκπρόσωπο του Ούρος Τσόσιτς αναμένεται να έχει μέσα στις επόμενες μέρες ο Ίλια Ίβιτς, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την αποχώρηση του Σέρβου στόπερ από την ΑΕΚ. Όλα δείχνουν πως η Ένωση θα καταβάλει μια μικρή αποζημίωση στον Τσόσιτς και το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού θα λυθεί, με τον παίκτη να αποχωρεί ως ελεύθερος από τους Κιτρινόμαυρους. (LIVESPORT)

*Σε δύο πρώην Κιτρινόμαυρους στρέφεται ο Απόλλωνας Λεμεσού για να καλύψει το κενό που προέκυψε στον πάγκο της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Σωφρονή Αυγουστή. Όπως αναφέρουν από την Κύπρο οι δύο βασικοί υποψήφιοι είναι ο Χιμένεθ και ο Ουζουνίδης. (LIVESPORT)

*Η άφιξη του Μπρούνο Γκασπάρ δημιούργησε ερωτηματικά όσον αφορά το ρόστερ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλέον τρία δεξιά μπακ, Τοροσίδη, Ομάρ και πλέον τον Γκασπάρ. Ο οποίος παράλληλα είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει και αριστερά. Εκεί όπου είναι οι Τσιμίκας, Κούτρης. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει κάποια εξέλιξη μέχρι αύριο, όποτε είναι και η διορία των παικτών για πώληση. (SPORTIME)

*Αλλαγή χλοοτάπητα στο Ολυμπιακό Στάδιο ζήτησαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες ζήτησαν επίσημα να αλλάξει η εταιρεία συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ, λόγω της τραγικής κατάστασης. (LIVESPORT)

*Έχει την τιμητική του ο Αλεξανδρόπουλος! Τόσο για τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Ίβιτς, όσο και για την έπεκταση του συμβολαίου του στην Πανάθα. Μέχρι να πέσουν οι τζίφρες, βρισκόταν στο... σκάνερ της ΑΕΚ. Αν μπορούσαν, οι «κιτρινόμαυροι» θα είχαν πάρει... χθες τον πιτσιρικά που θεωρούν έτοιμο για το επόμεο βήμα. Φυσικά και δεν αναφέρομαι μόνο σε όσους παρέμειναν στα Σπάτα, αλλά και σε αυτούς που έφυγαν. Αλλά όπως και στην πρώτη προσέγγιση, έτσι και τώρα, ο «Άλεξ» αποφάσισε μόνος του. (SPORTDAY)

*Δε γίνεται τελευταία ημέρα των μεταγραφών να αντιλαμβάνεσαι πως στο Κορωπί υπάρχει ένα γκρουπ κομμένων παικτών που κοστίζουν πάνω από 1 μύριο (μικτές απολαβές) στον Παναθηναϊκό και να λειτουργείς σπασμωδικά στο κομμάτι των αποζημιώσεων για να την βγάλεις καθαρή! Τις περισσότερες φορές η ξεροκεφαλιά και ο εγωϊσμός γυρίζουν μπούμερανγκ. Ο νοών... (SPORTIME)

*Μπήκε στη βασική 11άδα της Πανάθας εναντίον του ΟΦΗ ο Χατζηγιοβάνης και έγινε πρώτη αλλαγή. Οι δεσμοί του Τάσου με την ομάδα όχι απλά περιορίζονται, αλλά ουσιαστικά κόβονται. Όπως, βέβαια, λένε κάποιοι που παρακολουθούν από κοντά όσα γίνονται στο Κορωπί, το πρόβλημα είναι συνολικό. Μου λένε ότι με τις τόσες μεταγραφές του καλοκαιριού, στα αποδυτήρια χάθηκε το δέσιμο που είχε δημιουργηθεί την προηγούμενη σεζόν. Όλοι οι παίκτες αισθάνονται πλέον αναλώσιμοι και όχι χρήσιμοι. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά! (SPORTDAY)

*Η εικόνα του Νέναντ Κρίστιτσιτς είναι το λιγότερο τραγική στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί και φέτος. Το ερώτημα είναι το εξής. Αν ο Ίλια Ίβιτς αποφάσιζε τον περασμένο Γενάρη θα έπαιρνε ποτέ τον συμπατριώτη του στην ΑΕΚ; Γιατί λέγεται πως δεν έχει και την καλύτερη άποψη και μάλλον δικαιώνεται. (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

*Ο Ίλια Ίβιτς ποτέ δεν τα 'χε καλά με την ελληνική πιάτσα ατζέντηδων. Εξάλλου, από τον Σιόβα στην Λεγανές μέχρι τον Βασιλόγιαννη στην Λαμία μανατζερικά έπαιζε κυρίως μπάλα μόνος του. Πάμε τώρα στην ατζέντα του για προπονητή. Η περίπτωση του Γκουστάβο Πογέτ δεν προχώρησε όχι μόνο οικονομικά αλλά και λόγω «ego». Ο Ίβιτς μιλάει με 3-4 μάνατζερ εξωτερικού και χειρίζεται αποκλειστικά τις προτάσεις από την Σερβία τύπου Τζούκιτς. Το μεγαλύτερο «σκάλωμα» είναι το μπάζτετ μια και δεν έχει οριστεί ακόμη το μέγεθος αποζημίωσης του Καρντόσο. Πάντως, ο Σέρβος για να μην εκτεθεί ψάχνει προπονητή με κασέ 3-4 κατοστάρικα. (SPORTIME)

*Ούτε στο πούλμαν για τη Λάρισα μπήκε ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σέρβος στόπερ είναι σε μόνιμη βάση εκτός αποστολής, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον από την Κύπρο που δεν τον... τρέλαινε. Υπάρχουν ανοικτές αγορές έως άυριο και μία από αυτές είναι η τουρκική, όπου τον γνωρίζουν τον Βούκοβιτς. Ο ίδιος, πάντως, δεν δείχνει να «καίγεται» να φύγει από τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός πως γνωρίζει ότι δεν υπολογίζεται. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

*Ο Ίλια θα επιλέξει για την ΑΕΚ έναν προπονητή που τον ξέρει, τον εκτιμάει, τον πιστεύει και έχουν πάνω κάτω την ίδια ποδοσφαιρική αντίληψη/φιλοσοφία ανεξάρτητα από τι εθνικότητας θα είναι... τονίστηκε στην στήλη από άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά τον Ίλια Ίβιτς! Επίσης, να δούμε τι θα κάνει σήμερα ο Κωστένογλου στην Τρίπολη, γιατί με νέο διπλό και καλή εμφάνιση, θα παίξει πιο δυνατά η... μονιμοποίησή του. Λέω εγώ, τώρα... (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

*Ο Ουάρντα ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ κι έπειτα πήγε δανεικός. Η κίνηση της ομάδα ξάφνιασε αρκετό κόσμο. Διότι έδειξε την πρόθεση κάποιων να αξιοποιηθεί ο Αιγύπτιος. Παρά τα συνεχή κρούσματα απειθαρχίας, ο παίχτουρας έχει υποστηρικτές στην Τούμπα. Και, μάλιστα, αρκετοί άρχισαν ήδη να αποδίδουν ευθύνες στον Λουτσέσκου ότι απέτυχε να βρει το κουμπί του Ουάρντα. Με τον Φερέιρα, πάντως, το μελαχρινάκι δεν πρόλαβε να δουλέψει. (SPORTDAY)*Λόγω της παρουσίας του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος δίνει βοήθειες στην ομάδα του Πειραιά και εκτός αγωνιστικού χώρου, ο Ουσεϊνού Μπα έχει χάσει έδαφος και μένει εκτός αποστολών. Αυτό, όμως, σημαίενι πως ο Σενεγαλέζος στόπερ δεν αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς. Στον Ρέντη, μάλιστα, είναι πολλοί εκείνοι που θεωρούν ότι ο Μπα έχει καλύτερα στοιχεία και από τον Σισέ και μπορεί να εξελιχθεί σε καλύτερο ποδοσφαιριστή. Είναι σημαντικό ότι πρόκειται για ένα παιδί χαμηλών τόνων. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)