Πρώτη δοκιμή για VAR στην Τούμπα

Στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης των ομάδων της Κ19 και Κ17 των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, θα επιθεωρηθεί και ο βαθμός ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται ο νεοσύστατος μηχανισμός. 

Ο επικεφαλής στο σύστημα του Video Assistant Referee από την ΚΕΔ, Μιχάλης Κουκουλάκης, σε συνεργασία με τους διαιτητές από τη Βόρεια Ελλάδα που θα διευθύνουν την αναμέτρηση θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τη νέα τεχνολογία που ξεκινά από πειραματικό στάδιο τεστάροντας το βανάκι του VAR, για να διαπιστωθεί σε ποια φάση βρίσκεται ώστε να εισαχθεί κανονικά σε όλα τα γήπεδα της επερχόμενης Super League. 

Η σειρά δοκιμών θα ολοκληρωθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 23 Αυγούστου και από κει και πέρα η FIFA θα κρίνει αν θα δώσει το «πράσινο φως» για την καθιέρωση του μηχανισμού στο ελληνικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν. 

Σημειώνεται ότι τα δύο γήπεδα είναι εκείνα που μέχρι στιγμής έχουν εγκριθεί πλήρως για τις δοκιμές. 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Έδωσε σημεία ζωής ο νοσηλευτής που χορήγησε λάθος αίμα σε 62χρονη-Εκτιμήσεις ότι παρουσιαστεί στις Αρχές
Συνομίλησαν για το Κυπριακό και για τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή Πρόεδρος και Αμπντάλλα
Έτοιμη για την επιστροφή των εκδρομέων η Αστυνομία-Συστάσεις στους οδηγούς
Άνδρας άνοιξε πυρ μέσα στο πλήθος στο Λας Βέγκας-Πληροφορίες για έναν νεκρό
Τα τέσσερα ερωτήματα για τις συγκρούσεις στο Λος Άντζελες-Η μετανάστευση και η κάθοδος της Εθνοφρουράς
Τρένο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο που βρέθηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Ελλάδα
Στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς ο Πρόεδρος-Συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας
Δραματικό βίντεο από βύθιση σκάφους στο Μπαλί-Τουρίστες έσπασαν τα παράθυρα, βούτηξαν στο νερό για να σωθούν
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που πλαστική σφαίρα της αστυνομίας χτυπά στο πόδι δημοσιογράφο στο Λος Άντζελες
Η Κύπρος γιορτάζει τη Δευτέρα του Κατακλυσμού