Τραγωδία στη Λαμία-Ζευγάρι γιατρών έδιναν μάχη για να σώσουν τον 15χρονο γιο τους μετά από τροχαίο

Αυξημένα ποσοστά οινοπνεύματος βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο αίμα του 44χρονου Αλβανού που οδηγούσε το μοιραίο Audi, το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής του  14χρονου Μάριου Λέτσου μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδελφού του και ενός φίλου τους με τους οποίους έκανε ποδήλατο.

Η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Στυλίδας βρίσκεται σε εξέλιξη, για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες ο αλλοδαπός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε πάνω στα ποδήλατα του Μάριου και του φίλου του, στον δρόμο- καρμανιόλα Αχινού- Καραβόμυλου, γύρω στις 10 τη νύχτα της Πέμπτης.

Το συγκλονιστικό στην ασύλληπτη τραγωδία, είναι ότι από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο ήταν ο πατέρας των δίδυμων αγοριών Σωτήρης Λέτσος, που είναι χειρουργός και, παρ' όλο που είδε το παιδί του βαρύτατα τραυματισμένο, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να το κρατήσει στη ζωή.

Αλλά και η μητέρα του Μάριου, Όλγα Λέγγα, η οποία είναι και εκείνη γιατρός στο νοσοκομείο Λαμίας, υποδέχθηκε τον αιμόφυρτο γιο της στα Επείγοντα όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο. Οι γιατροί διασωλήνωσαν τον άτυχο μαθητή της Β΄Γυμνασίου, όμως λίγη ώρα αργότερα κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς και τον δίδυμο αδελφό του, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος.

Σημειώνεται ότι αυτό ήταν το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο με θύματα ποδηλάτες μέσα σε δυο μήνες. Τον περασμένο Ιούνιο στην Πτολεμαΐδα, μια 62χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, παρασύροντας έξι ποδηλάτες της ερασιτεχνικής ομάδας ποδηλασίας Assos- Forbikes Cycling Team. Μεταξύ αυτών, ήταν ο 25χρονος Γιώργος Μίλτσης και ο 26χρονος φίλος του Γιώργος Πράσσος, οι οποίοι τραυματίστηκαν θανάσιμα. 

Δειτε Επισης

Αιματηρό επεισόδιο στη Ρόδο-Τραπέζια, γροθιές και απειλές με μαχαίρι σε νυχτερινό κέντρο -
Ισόβια και πολυετείς ποινές κάθειρξης για τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του επτάχρονου στο Ζεφύρι
Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε κυλικείο, πέταξαν αντικείμενα σε λεωφορείο στην Πολυτεχνειούπολη
Δεκαπέντε χρόνια από την τραγωδία στη Marfin-Συγκλονίζει η περιγραφή της γυναίκας που έσωσαν από το μπαλκόνι
Αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2026 η δίκη Πισπιρίγκου στο Εφετείο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Ξετυλίγουν το κουβάρι της φονικής έκρηξης στη Θεσσαλονίκη-Εξετάζουν το σακίδιο με τα εκρηκτικά
Πέθανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Πέτρος Μολυβιάτης
Δεν έφτιαξε τη βόμβα η 38χρονη στη Θεσσαλονίκη-Ψάχνουν τον ενοικιαστή του διαμερίσματος
«Ο φοιτητής μπήκε μπροστά για να προστατεύσει τους νεότερους»-Οι μαρτυρίες για την επίθεση στην Αθήνα
Η πορεία της βόμβας μέχρι να σκάσει στα χέρια της 38χρονης, τα σενάρια και οι ομοιότητες με το παρελθόν