Τι έδειξε η νεκροτομή στη σορό της Νάταλι-«Υπήρξε ανακοπή της πτωτικής πορείας»

Το χτύπημα στο κεφάλι της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, κατά την πτώση της στη χαράδρα στην Ικαρία, ήταν αυτό που έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης Αγγλίδας αστροφυσικού.

Αυτό προκύπτει από τη νεκροτομή που έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, που από την πρώτη εξέταση στη σορό της 34χρονης- η οποία είχε γίνει στη χαράδρα στην Ικαρία- είχε μιλήσει για ακαριαίο θάνατο από την πτώση. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τη νεκροτομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συντετριμμένος στις πρώτες του δηλώσεις ο χαροκαμένος σύντροφος της Νάταλι

Κατάγματα και κακώσεις από την πτώση στην χαράδρα στην Ικαρία

Η Νάταλι Κρίστοφερ υπέστη συντριπτικό κάταγμα ινιακής χώρας (στο πίσω μέρος του κεφαλιού), όταν έπεσε στη χαράδρα, κοντά στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει με τον σύντροφό της, στην Ικαρία. Αυτό το κάταγμα προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό της, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την νεκροτομή.

Επίσης, η 34χρονη Αγγλίδα αστροφυσικός υπέστη κάταγμα κλείδας, κακώσεις στα γόνατα και στο αριστερό χέρι. Επιπλέον, υπάρχουν δείγματα ότι υπήρξε ανακοπή της πτωτικής πορείας της, σε εξοχή βράχου, δηλαδή πέφτοντας χτύπησε σε κάποιο σημείο, προτού καταλήξει στη χαράδρα βάθους 20 μέτρων. Παράλληλα, από τη νεκροτομή δεν προέκυψαν ίχνη πάλης ή κάποιο άλλο εύρημα που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο σπαραγμός του συντρόφου της Νάταλι όταν κατάλαβε πως είναι νεκρή

Προσπάθησαν να στήσουν απάτη με την κηδεία της

Στο μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν τον θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία, προκειμένου να βγάλουν χρήματα. Κάποιοι επιτήδειοι επιχείρησαν να συλλέξουν χρήματα για την κηδεία της 34χρονης Αγγλίδας, χρησιμοποιώντας το όνομα φίλης της, η οποία αποκάλυψε την απάτη. Για το θέμα έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρχές και οι εμπλεκόμενοι θα διωχθούν ποινικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πρωτογενής κηλίδα που κλείδωσε την αιτία θανάτου της Νάταλι-Έσβησε ακαριαία

Πηγή: iefimerida

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός διπλοκάμπινου σκόρπισε τρόμο στον αυτοκινητόδρομο-Κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση
Βρήκε κρυμμένο κλειδί, μπήκε σε σπίτι και άρπαξε τρία κινητά-Δύο συλλήψεις νεαρών στην Πάφο
Εξαφανίστηκε 86χρονος από την οικία του στην Πάφο-Αγνοείται για τρεις μέρες
Έτοιμη για την επιστροφή των εκδρομέων η Αστυνομία-Συστάσεις στους οδηγούς
Κατέβηκε σε περίπτερο στην Έγκωμη και άφησε τα κλειδιά στη μίζα του οχήματος-Άγνωστοι το άρπαξαν και εξαφανίστηκαν
Έκλεψε μοτοποδήλατο και το έκρυψε στο σπίτι του-Συνελήφθη 17χρονος
Φωτιά σε τετράτροχη στην Αγία Νάπα-Καταστράφηκε ολοσχερώς
Ανήλικοι επιτέθηκαν σε ντελιβερά, τον ξυλοφόρτωσαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι
Απόπειρα αυτοκτονίας στις Κεντρικές Φυλακές-Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο κρατούμενος
Νεαρή έπιασε τιμόνι υπό επήρεια ναρκωτικών-Συγκρούστηκε με όχημα 93χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά