Πώς βρήκε φρικτό θάνατο η άτυχη Νάταλι-Η μοιραία αναρρίχηση

Λύνεται σιγά - σιγά ο γρίφος με τον θάνατο της 35χρονης αστροφυσικού Ναταλί Κρίστοφερ στην Ικαρία. Σύμφωνα με τον διασώστη Βαγγέλη Κριαρά, η κοπέλα καταπλακώθηκε από βράχο σε μια προσπάθεια να αναρριχηθεί σε βράχο.
 
Όπως ανέφερε στο «OPEN TV» ο διασώστης, ένας βράχος αποκολλήθηκε και καταπλάκωσε την 35χρονη, η οποία είχε πάει για αναρρίχηση στο συγκεκριμένο σημείο. Σύμφωνα με τον διασώστη, η 35χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε χαράδρα περίπου έξι μέτρων.
 
Είχε προαναγγείλει στο Facebook της ότι θα πήγαινε για αναρρίχηση στο σημείο και, μάλιστα, καλούσε κόσμο να την ακολουθήσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διασώστης που μίλησε αποκλειστικά στο OPEN τόνισε ότι η 35χρονη βρέθηκε χτυπημένη στο πρόσωπο.
 
H ανάρτηση της
Μάλιστα, έκανε κάλεσμα στον κόσμο να ενεργοποιήσει την υπηρεσία GPS στο κινητό του τηλέφωνο, γιατί διευκολύνει με αυτό τον τρόπο τον εντοπισμό του από τις Αρχές. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 35χρονη αστροφυσικός, Ναταλί Κρίστοφερ, δεν είχε ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Κι αυτό έκανε πιο δύσκολο το έργο των Αρχών. «Αν είχε ενεργοποιημένο το GPS, ίσως να τη βρίσκαμε ζωντανή», ανέφερε χαρακτηριστικά.  Άλλωστε, από την ημέρα που εξαφανίστηκε μέχρι και τον εντοπισμό της λίγο μετά τις 17:00 της Τετάρτης, πέρασαν 72 δραματικές ώρες. Δυστυχώς, όμως, η υπόθεση εξαφάνισής της έληξε με τον χειρότερο τρόπο.

Συγκλονισμένος ο Υπουργός Δικαιοσύνης
 

Συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος ενημερώθηκε για το θάνατο της άτυχης κοπέλας από τον Έλληνα ομόλογο του.

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση του, ο κ. Σαββίδης «Είναι με συγκλονισμό που μόλις τώρα ο Έλληνας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με έχει επίσημα πληροφορήσει ότι η σωρός που ανευρέθη νωρίτερα σήμερα το απόγευμα σε χαράδρα στην Ικαρία αναγνωρίστηκε ότι ανήκει δυστυχώς στην Νάταλι Κρίστοφερ. Νοείται ότι θα ακολουθήσουν όλες οι νενομισμένες διαδικασίες για την ταυτοποίηση της νεκρής σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο».
 
«Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια της κυπριακής Πολιτείας και τα δικά μου προς την οικογένεια και τους φίλους της Νάταλι Κρίστοφερ».


Πηγή:Έθνος
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πισώπλατα δέχθηκε τους πυροβολισμούς ο Σιαμπτάνης από τον 78χρονο-Απασχόλησε ξανά την Αστυνομία, είχε καταδικαστεί ο ύποπτος
«Η Ειρήνη Μουρτζούκου αναλαμβάνει την ευθύνη που της αναλογεί, είπε αυτά που έπρεπε να πει»
Βίντεο ντοκουμέντο με το όχημα να πέφτει πάνω στο εστιατόριο στο Κολωνάκι
ΒΙΝΤΕΟ: Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «ΙΚΑΡΟΣ 2» για τη φωτιά στην Πάφο-Πυρκαγιά και στη Λεμεσό
Προστατεύθηκε κατοικία από τις φλόγες στην Πάφο, στη μάχη πέντε πτητικά μέσα-Επηρεάστηκε δίκτυο της ΑΗΚ
Συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα στις Φοινικούδες-Χειροπέδες και σε 22χρονο στην Αγία Νάπα για συμπλοκή
Στο εξοχικό του θύματος το φονικό στην Πάφο-Προμελετημένο το έγκλημα του 78χρονου
Διπλωματικές πηγές για ρηματική διακοίνωση Λιβύης-«Η Ελλάδα απορρίπτει κάθε ενέργεια που βασίζεται σε άκυρες συμφωνίες»
Ζητά πλήρη διερεύνηση του πορίσματος ΤΑΚΑΤΑ η ΕΔΕΚ-«Όσοι κατέχουν αξιώματα, δεν μπορούν να τη γλυτώνουν πίσω από υπηρεσιακούς»
Μήνυμα Αννίτας για Κυπριακό-«Δεν χωράνε ούτε επικοινωνιακές αστοχίες, ούτε φυγομαχίες, ώρα για συλλογική ευθύνη»