«Δεν πρέπει να στηρίζεται στον Τάμαρι ο ΑΠΟΕΛ»

Την κρίσιμη αναμέτρηση με την Καραμπάχ στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, σχολίασε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαίμαχων ΑΠΟΕΛ, Πετράκης Χατζηθωμά, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM. 

«Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την ομάδα αυτή. Την πατήσαμε στο παρελθόν από ομάδες εκείνων των χωρών. Η ομάδα μας είναι αρκετά καλή, έχουμε καλύτερο ρόστερ.  Το πρώτο ματς στην Ευρώπη το ΑΠΟΕΛ δεν ήταν τόσο καλό αλλά το δεύτερο η ομάδα ήταν βελτιωμένη. Για μας είναι πολύ σημαντικό να μπούμε σε ομίλους από οικονομικής πλευράς. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», ήταν το πρώτο σχόλιο του Πετράκη Χατζηθωμά, για να προσθέσει:

«Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα μπουν συγκρατημένα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν νομίζω ότι θα βγει αμέσως μπροστά το ΑΠΟΕΛ για να βαλει γκολ. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί οι ποδοσφαιριστές, ώστε να μην δεχθούν γκολ. Είμαι αισιόδοξος για το ΑΠΟΕΛ. Θα ήταν καλό η νίκη έστω και με ένα στενό σκορ 1-0, θα ήταν καλό αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο: 

«Πρέπει να είναι υπομονετικός για να βοηθήσουμε την ομάδας μας. Είναι πολύ σημαντικό, τους χρειάζεται η ομάδα. Ο παλμός της κερκίδας είναι δυνατός, υπήρξα ποδοσφαιριστής και ξέρω τι σημαίνει θα τους παρακαλούσα να βρεθούν απόψε στο γήπεδο».

Είναι το θέμα της κάρτας φιλάθλου: 

«Είναι κάτι το οποίο δεν περνά από το χέρι μας. Πρέπει να βρεθεί λύση, ώστε ο κόσμος να πάει στα γήπεδα. Βγάζουμε τα μάτια από μόνοι μας. Πρέπει να βρουν τον τρόπο οι αρμόδιοι για να πάει ξανά ο κόσμος στο γήπεδο».

Για την πορεία των ομάδων μας στην Ευρώπη:

«Στο Κυπριακό ποδόσφαιρο φαίνεται ότι κάτι καλό γίνεται με αυτά τ’ αποτέλεσμα όλων των Κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο. Γι’ αυτό και οι ομάδες μας παίρνουν στα σοβαρά».

Για τον Τάμαρι: 

«Είναι ευχής έργο να είναι στο ματς απόψε ο Τάμαρι. Το ΑΠΟΕΛ, όμως, είναι μεγάλη ομάδα, υπάρχει ποιότητα. Δεν πρέπει μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ να στηρίζεται σε έναν μόνον ποδοσφαιριστή. Αν δεν είναι έτοιμος 100% καλύτερα να μην αγωνιστεί».

Δειτε Επισης

Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996
Έπεσαν οι υπογραφές για τη διακρατική συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση