«Δεν χρειάζεται να φύγουν άλλοι δύο επιθετικοί, είναι απλά φήμες»

Την απόκτηση του Μπεράτ Σαντίκ, τον μεταγραφικό στόχο Νίκο Καλτσά αλλά και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM. 

Ο Σάββας Πηλακούτας, για την μεταγραφική κίνηση με τον Μπεράτ Σαντίκ, επεσήμανε ότι «δεν χρειάζεται να φύγουν οι άλλοι δύο επιθετικοί, είναι απλά φήμες». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα:

Για την απόκτηση του Σαντίκ: 

«Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που είναι επιλογή χαμηλού ρίσκου, γνωρίζουμε τι μπορεί να προσφέρει, είναι απόλυτα έτοιμος, έκανε προετοιμασία με την Ταραγόνα. Δεν χρειάζεται να φύγουν οι άλλοι δύο επιθετικοί, είναι απλά φήμες».

Για τον Καλτσά: 

«Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται τις επόμενες ώρες να βρεθεί στην Κύπρο, αν όλα πάνε καλά θα προχωρήσουμε στην απόκτηση του. Μέσα από τα επόμενα φιλικά ο προπονητής μας θα καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα και το σύστημα».

Για την ολοκλήρωση των μεταγραφών: 

«Μένουν αρκετές μέρες, εάν θεωρήσει ο προπονητής ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα τότε δεν αποκλείεται να γίνει κάτι».

Για τα διαρκείας: 

«Είμαστε κοντά να ξεπεράσουμε τα 3300 εισιτήρια, τέτοια περίοδο είναι πολύ πιο χαμηλός ο ρυθμός, αναμένουμε πως με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα αυξηθεί ο αριθμός».

Για το φιλικό με την ΕΝΠ και για τον Ντούρις: 

«Ο Ντούρις θα είναι διαθέσιμος, το φιλικό θα γίνει στη Σωτήρα. Οι οπαδοί των ομάδων θα φιλοξενηθούν στην ίδια κερκίδα».

Δειτε Επισης

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το σκάφος Madleen-«Πετάνε drones από πάνω μας»
Βγήκε μπροστά ο Αρχιεπίσκοπος για Τυχικό, περιμένει την απόφαση Πατριαρχείου-«Έτυχε δικαιότατης δίκης»
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών έπληξε την πρωτεύουσα της Κολομβίας
Μια ανάσα από την πόλη Σούμι ο ρωσικός στρατός-Στα 300 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Κιέβου
«Μπαρούτι» μυρίζει στο Λος Άντζελες-Έφθασαν τα πρώτα στρατεύματα της Εθνοφρουράς
Θρίλερ με το Madleen και το μπλόκο από Ισραήλ-«Διακόπτουν τις επικοινωνίες για να μας επιτεθούν»
Ανήλικοι επιτέθηκαν σε ντελιβερά, τον ξυλοφόρτωσαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι
Από το 1992 έχει να κατέβει η εθνοφρουρά στις ΗΠΑ-Η εξέγερση για τον βασανισμό ενός Αφροαμερικανού
Οι ΗΠΑ εκτιμούν ότι τα Ρωσικά αντίποινα στην Ουκρανία δεν έχουν τελειώσει-Επίκειται πολυδιάστατη επίθεση
Αγωνία για το Madleen-Η Κυβέρνηση του Ισραήλ έδωσε εντολή να εμποδιστεί το πλοίο πριν φτάσει στη Γάζα