ΒΙΝΤΕΟ: Το απίστευτο αυτογκόλ που σκόραρε ο παίκτης που ήρθε για την Ομόνοια
16:48 - 06 Αυγούστου 2019

Πλούσιο είναι το παλμαρέ του 28χρονου Γιαν Λέζιακ, τον οποίο έφερε στην Κύπρο η Ομόνοια, για να αποτελέσει τη βασική επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας της.
Με παραστάσεις σε Τσεχία, Βέλγιο και Κροατία, ο Λέζιακ είναι ένας ποδοσφαιριστής από το πάνω ράφι, ο οποίος μπορεί να προσφέρει στην νέα Ομόνοια που χτίζει ο Χένινγκ Μπεργκ.
Ωστόσο, ο Τσέχος αμυντικός, κουβαλά στην πλάτη του και ένα αστείο αυτογκόλ που πέτυχε την περίοδο 2010-11, όταν αγωνιζόταν στην Άντερλεχτ.
Συγκεκριμένα, στις 18 Αυγούστου 2010, η βελγική ομάδα αντιμετώπιζε την Παρτιζάν Βελιγραδίου για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην σερβική πρωτεύουσα.
Το παιχνίδι ήταν στο 1-1, όταν ο Λέζιακ έβαλε ένα αστείο αυτογκόλ δίνοντας το προβάδισμα στην Παρτιζαν. Τελικά οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 2-2, όπως και στον επαναληπτικό, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα πέναλτι, με την Παρτιζάν να παίρνει τελικά την πρόκριση για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
