Δικοινοτική εκδήλωση την Πέμπτη με σύνθημα «Λύση, Επανένωση και Ειρήνη», σύμφωνα με την πρόεδρο της KTOS

Δικοινοτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη το βράδυ από την δικοινοτική ειρηνευτική πρωτοβουλία «Ενωμένη Κύπρος» με σύνθημα «Λύση, Επανένωση και Ειρήνη»,  σύμφωνα με την πρόεδρο της συντεχνίας των τ/κ δασκάλων, Εμέλ Τελ.
 
Σύμφωνα με γραπτή δήλωση της κ. Τελ, η εκδήλωση περιλαμβάνει συγκεντρώσεις και στις δύο πλευρές στις 19.00 την Πέμπτη. Οι Ε/κ θα συγκεντρωθούν κοντά στο Όχι και οι Τ/κ στο πάρκο Κουγιουλού, κοντά στην πύλη Κερύνειας. Θα ακολουθήσουν πορείες προς το οδόφραγμα της οδού Λήδρας, όπου θα συναντηθούν.
 
Η κ. Τελ ανέφερε ότι θέλουν να κομίσουν ως δικοινοτική πρωτοβουλία ένα μήνυμα για να ληφθεί μια κοινή απόφαση από τους δύο ηγέτες που θα συναντηθούν την επόμενη ημέρα, Παρασκευή αλλά και ένα μήνυμα προς τον ΓΓ του ΟΗΕ. Ζητούν επίσης, πρόσθεσε, την άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για να υπάρξει κατάληξη σε μια στρατηγική συμφωνία πάνω στα 6 σημεία του πλαισίου Γκουτέρες.
 
Απηύθυνε δε έκκληση συμμετοχής σε όλους για να ακουστεί η φωνή Ε/κ και Τ/κ που θέλουν ειρήνη και επανένωση και μια λύση στη βάση μιας διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας, λέγοντας ότι υπάρχει ανάγκη για σίγουρα και αποφασιστικά βήματα για μια λύση.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε άλλο ένα άτομο για τη ληστεία ζεύγους τουριστών-Στις έξι οι συλλήψεις
Ποινή τριών χρόνων επιβλήθηκε στον Κομμωτή για την απόδρασή του-Φυλάκιση και στον συνεργό του
Μαίνεται η κόντρα Αννίτας και Οδυσσέα με φόντο το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Επανέφερε την προσέγγιση ''το κόμμα τζαι τα μάθκια σας''»
Υποβλήθηκαν 2.841 αιτήσεις στο πλαίσιο του σχεδίου Πολεοδομικής Αμνηστίας
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός λεωφορείου έριξε σπρέι στα μάτια μαθητή στη Λεμεσό-Αυτεπάγγελτη έρευνα από Αστυνομία
Ορίστηκε για τις 16 Ιουλίου η εξέταση ένστασης της Βαρωσιώτου κατά της απόφασης του Ανωτάτου
Απαντά σε Άλμα και Οδυσσέα ο ΔΗΣΥ-«Θυμίζει γιατί κρίθηκε ακατάλληλος να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον»
Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στη σύλληψη της Μουρτζούκου-Το εύρημα και οι καταθέσεις που την έκαψαν
Μπήκε επίθεση ο Αγγελίδης-Έδειξε ενορχηστρωμένη εκστρατεία για παραίτηση του, άφησε αιχμές για κίνητρα
Παιδιά της Ομογένειας από ΗΠΑ και Καναδά δέχθηκε στο Προεδρικό ο Χριστοδουλίδης