Ο... διάδοχος του Ρονάλντο που συνελήφθη για ναρκωτικά

Ενας ποδοσφαιριστής από την Πορτογαλία, που πέρασε από την Τσέλσι και είχε μιλήσει γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια ο Κριστιάνο Ρονάλντο, συνελήφθη στη πατρίδα του για ναρκωτικά.

Ο λόγος για τον Φάμπιο Παϊμ, πρώην ταλέντο και πλέον 31 ετών, ο οποίος βρέθηκε μετά από έλεγχο, να έχει πάνω του 12 γραμμάρια κοκαΐνης. Σύμφωνα με τα Πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Παϊμ μετά από έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε να έχει τα ναρκωτικά, μαζί με 900 ευρώ και ένα αυτοκίνητο BMW, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο Παϊμ, θεωρούνταν το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλε το ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία μετά τον Ρονάλντο. Εκανε εκπληκτικά πράγματα στις μικρές κατηγορίες με την Εθνική Πορτογαλίας, αλλά δεν έπαιξε ποτέ με την ανδρική ομάδα.

Το 2008 πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι, αλλά η ποδοσφαιρική του καριέρα σε επίπεδο ανδρών, πήρε γρήγορα την κάτω βόλτα.

Κάποτε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν νομίζεται ότι είμαι καλός ποδοσφαιριστής, περιμένετε να δείτε τον μικρό».

Τελικά δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ ο CR7, με τον 31χρονο τώρα Παϊμ να βρίσκεται σε μπελάδες για άλλη μια φορά. Το 2012 και το 2015 είχε κατηγορηθεί για βιασμό, αλλά οι υποθέσεις είχαν κλείσει με συμβιβασμό.

Πηγή: iefimerida.gr 

Δειτε Επισης

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το σκάφος Madleen-«Πετάνε drones από πάνω μας»
Βγήκε μπροστά ο Αρχιεπίσκοπος για Τυχικό, περιμένει την απόφαση Πατριαρχείου-«Έτυχε δικαιότατης δίκης»
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών έπληξε την πρωτεύουσα της Κολομβίας
Μια ανάσα από την πόλη Σούμι ο ρωσικός στρατός-Στα 300 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Κιέβου
«Μπαρούτι» μυρίζει στο Λος Άντζελες-Έφθασαν τα πρώτα στρατεύματα της Εθνοφρουράς
Θρίλερ με το Madleen και το μπλόκο από Ισραήλ-«Διακόπτουν τις επικοινωνίες για να μας επιτεθούν»
Ανήλικοι επιτέθηκαν σε ντελιβερά, τον ξυλοφόρτωσαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι
Από το 1992 έχει να κατέβει η εθνοφρουρά στις ΗΠΑ-Η εξέγερση για τον βασανισμό ενός Αφροαμερικανού
Οι ΗΠΑ εκτιμούν ότι τα Ρωσικά αντίποινα στην Ουκρανία δεν έχουν τελειώσει-Επίκειται πολυδιάστατη επίθεση
Αγωνία για το Madleen-Η Κυβέρνηση του Ισραήλ έδωσε εντολή να εμποδιστεί το πλοίο πριν φτάσει στη Γάζα