Χειροπέδες σε πέντε τουρίστες που ξάφρισαν δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι και τέθηκαν υπό κράτηση πέντε πρόσωπα ηλικίας 18 χρόνων, όλοι επισκέπτες στην Κύπρο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα. 
 
Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία από τρία πρόσωπα ότι άγνωστοι έκλεψαν από το δωμάτιο καταλύματος όπου διέμεναν στην επαρχία Αμμοχώστου, διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα και μικρά χρηματικά ποσά. 
 
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και αξιολόγησης στοιχείων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των πέντε πιο πάνω προσώπων οι οποίοι διαμένουν στο ίδιο κατάλυμα με τους παραπονούμενους. Ακολούθησαν έρευνες στα δωμάτια τους όπου εντοπίστηκε μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας. 
 
Οι πέντε νεαροί τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις. 
 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Νεκρός 26χρονος σε airbnb της Θεσσαλονίκης-Τον εντόπισε η καθαρίστρια
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Ένας τραυματίας από επίθεση αρκούδας στην Ελλάδα-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν-«Είμαστε ασυμβίβαστοι όταν απειλείται η εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου»
Πώς ο Τραμπ πυροδοτεί την κρίση στο Λος Άντζελες, ενισχύοντας το ηγετικό του προφίλ-«Η κρίση που περίμενε»
Σε ξεχωριστά κελιά οι επιβαίνοντες του Madleen-«Ακτιβισμός για το Instagram, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους»
Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν σοβαρά τραυματίες αιχμαλώτους και κάτω των 25 ετών-Η στιγμή της επιστροφής
Συμμετέχουν Κύπριοι στο κίνημα «Παγκόσμια Πορεία προς τη Γάζα»-Απευθύνουν έκκληση για στήριξη
Κυκλοφόρησε βίντεο με τον εντοπισμό της σορού του Σινουάρ το Ισραήλ-Ήταν σε υπόγειο πέρασμα στην Χαν Γιουνίς