«Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι»-Παίρνουν αποφάσεις οι οργανωμένοι του Απόλλωνα

Ανοικτή συνεδρία που θα πραγματοποιηθεί αύριο ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλωνα, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση και τονίζει πως, δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος μετά την ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών που επικρατεί στους γαλάζιους της Λεμεσού.
 
Η ανακοίνωση: 
 
Μάγκες η ατμόσφαιρα αυτές τις μέρες μυρίζει μπαρούτι έτοιμο να εκραγεί, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα τα οποία δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους σαν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ. 

Πάντοτε λειτουργούσαμε με γνώμονα το καλό της ομάδας μας ώστε να βρίσκουν σύμφωνο και τον τελευταίο οπαδό μας.

Γι’ αυτό αύριο στις 19:00 ανοικτή συνεδρία για τα θέματα που πλήττουν το ποδοσφαιρικό μας τμήμα στο κεντρικό μας οίκημα!
Υ.Γ.ΣΟΦΡΩΝΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ
Υ.Γ.(1)Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ....

Δειτε Επισης

Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Νεκρός 26χρονος σε airbnb της Θεσσαλονίκης-Τον εντόπισε η καθαρίστρια
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Ένας τραυματίας από επίθεση αρκούδας στην Ελλάδα-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν-«Είμαστε ασυμβίβαστοι όταν απειλείται η εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου»
Πώς ο Τραμπ πυροδοτεί την κρίση στο Λος Άντζελες, ενισχύοντας το ηγετικό του προφίλ-«Η κρίση που περίμενε»
Σε ξεχωριστά κελιά οι επιβαίνοντες του Madleen-«Ακτιβισμός για το Instagram, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους»
Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν σοβαρά τραυματίες αιχμαλώτους και κάτω των 25 ετών-Η στιγμή της επιστροφής
Συμμετέχουν Κύπριοι στο κίνημα «Παγκόσμια Πορεία προς τη Γάζα»-Απευθύνουν έκκληση για στήριξη
Κυκλοφόρησε βίντεο με τον εντοπισμό της σορού του Σινουάρ το Ισραήλ-Ήταν σε υπόγειο πέρασμα στην Χαν Γιουνίς