Παραδόθηκε στις κατοχικές αρχές ύποπτος για το φόνο του Τουρκοκύπριου επιχειρηματία

Μέσω των ΗΕ στις 8.15 το πρωί ο ύποπτος Ιμράν Αρσιάντ για την δολοφονία του τ/κ επιχειρηματία Γκιοκχάν Ναίμ, παραδόθηκε στην τ/κ πλευρά ως αποτέλεσμα ενεργειών της Τεχνικής Επιτροπής για το έγκλημα και την εγκληματικότητα.
 
Σε γραπτή του δήλωση, ο τ/κ συμπρόεδρος της Επιτροπής, Χακκί Ονέν αναφέρει ότι ο Αρσιάντ, πακιστανικής καταγωγής, είχε διαφύγει μετά την διάπραξη του εγκλήματος στην ε/κ πλευρά και ως αποτέλεσμα των προσπαθειών μέσω της Τεχνικής Επιτροπής και των πληροφοριών που δόθηκαν στην Αστυνομία, το πρωί παραδόθηκε μέσω των ΗΕ στην τ/κ πλευρά.
 
Ο ύποπτος για την ίδια δολοφονία, Αζμάντ Αλί, που επίσης είχε διαφύγει στην ε/κ πλευρά, είχε παραδοθεί με τον ίδιο τρόπο στην τ/κ πλευρά στις 9 Αυγούστου.
 
Η Τεχνική Επιτροπή δίδει σημασία στην παράδοση των υπόπτων για να αποδοθεί η δικαιοσύνη, σημειώνει ο κ. Ονέν.
 
 

Δειτε Επισης

Πρόθεση Νομικής Υπηρεσίας για διαγραφή των εξώδικων σε πολίτες που μετέβησαν στη φονική πυρκαγιά
Συναγερμός στην Αμμόχωστο-Τηλεφώνημα για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε υποστατικά και δημόσιους χώρους
Ψάχνουν τους επιτήδειους πίσω από τη φονική πυρκαγιά-Καμιά σύλληψη επί τους παρόντος από την Αστυνομία
Χειροπέδες σε 29χρονη υπεύθυνη καταστήματος-Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά
Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι εταιρείας και έκλεψαν κρυπτονομίσματα αξίας 458 χιλιάδων ευρώ
Καταγγέλλει εμπρησμούς και στην Ορούντα ο Λογγίνος-«Θεάθηκε αυτοκίνητο να βάζει τρεις εστίες»
Μαρτυρία για τη φονική πυρκαγιά-«Ξεκίνησε από τον δρόμο προς το Άρσος, όχι από τον ποταμό ή από τον σκουπιδότοπο»
Περιπολίες της Αστυνομίας μετά από καταγγελίες για κλοπές σε σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές
Ζημιές σε 191 κατοικίες, κάηκαν 120 οχήματα-Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών στην ορεινή Λεμεσό (pics)
LIVE: Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης για τυχόν αναζωπυρώσεις εν μέσω πορτοκαλί προειδοποίησης