Bαρύτητα σε Παπαδόπουλος και τραυματίες-Λίγες οι πιθανότητες για νέα προσθήκη

Η Ανόρθωση άφησε πίσω της το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ελέω του γεγονότος ότι δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις την επόμενη εβδομάδα λόγω της αναβολής του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα για τη δεύτερη αγωνιστική, επικεντρώνει την προσοχή της στον αγώνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου.
 
Ο Τιμούρ Κετσπάγια, θέλοντας να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του, έκλεισε φιλικό με τον Εθνικό Άχνας, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή, στις 19:00.
 
Για τον αγώνα έχει οριστεί γενική είσοδος στα 10 ευρώ, ενώ για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
 
Όπως ενημέρωσε η Ανόρθωση μέσω ανακοίνωσης, δεν θα υπάρξει προπώληση και για όσους οπαδούς των κυανολεύκων αποφασίσουν να δουν από κοντά την ομάδα θα μπορούν να προμηθευθούν τα εισιτήρια τους τη μέρα του αγώνα.
 
Παράλληλα η ομάδα της Αμμοχώστου δεν αποκλείεται μέχρι τις επόμενες αγωνιστικές τις υποχρεώσεις να πραγματοποιήσει ακόμα ένα φιλικό, ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.
 
Φουλάρουν Αρτυματάς-Στυλιανού
 
Σε ότι αφορά τους τραυματίες, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην omada.com.cy ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας, ο Παναγιώτης Αρτυματάς και ο Μάριος Στυλιανού αναμένεται να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με το Παραλίμνι.
 
Διαφορετικά είναι τα δεδομένα για τους Μαρκάσα και Σελίν, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση.
 
Απ’ εκεί και πέρα η Ανόρθωση δεν αντιμετωπίζει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο τις επόμενες μέρες αρκετοί ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν στις χώρες τους, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών τους ομάδων. Ως εκ τούτου, ο Τιμουρ Κετσπάγια απεύχεται να δει οποιοδήποτε από αυτούς τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφει στο «Αντώνης Καράς» κουβαλώντας πρόβλημα τραυματισμού.  
 
Ανοίγει τις πύλες του το Αντώνης Παπαδόπουλος
 
Ένα άλλο θέμα που καίει τους διοικούντες και το προπονητικό τιμ της «Μεγάλης Κυρίας», είναι ο χρόνος που θα είναι έτοιμο το Αντώνης Παπαδόπουλος, αφού την τέταρτη αγωνιστική η ομάδα της Αμμοχώστου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στην έδρα της, κόντρα στην Πάφο.
 
Σύμφωνα πάντα με τον Σάββα Πηλακούτα, στις τάξεις της Ανόρθωσης υπάρχει σιγουριά για την ετοιμότητα του γηπέδου, στο οποίο μετά το τέλος της περσινής σεζόν έγινε επανασπορά του χλοοτάπητα.
 
Στο θέμα των μεταγραφών παρατηρείται στασιμότητα, αφού η Ανόρθωση δεν φαίνεται ότι θα προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη προσθήκη, εάν δεν αποχωρήσει ο Νίκα Κατσαράβα για ομάδα του εξωτερικού. Έτσι όσο μειώνονται οι μέρες που απομένουν για το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου και όσο ο Γεωργιανός παραμένει στην ομάδα της Ανόρθωσης, οι πιθανότητες για ακόμα μια προσθήκη εξανεμίζονται.

Δειτε Επισης

Διόρισαν νέο δικηγόρο οι μοναχοί για το Συνοδικό-Δεν θα ζητήσουν αναβολή, επανήλθε όμως ο Βαβούσκος
Ποινή δύο ετών για κρατούμενους, τρία για δεσμοφύλακες προβλέπει το νομοσχέδιο για χρήση κινητών στις Κεντρικές
Η μετεξέλιξη Νομικής-Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τα πρόσωπα κλειδιά για το μέλλον των θεσμών
Λύση στο θέμα του καλωδίου έχει ο Τατάρ-Προτείνει ηλεκτρική διασύνδεση με την Τουρκία
Δεν υπάρχει πρόθεση αναβολής του Συνοδικού Δικαστηρίου-Πρέπει να παραστούν οι μοναχοί
Εβδομήντα παιδιά εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την πυρκαγιά σε κοιτώνα σχολείου στην Κένυα
Έπιασαν τόπο οι απειλές των Τούρκων στο Netflix-Μόνο στην Ελλάδα θα προβληθεί το Famagusta
Με τον Βαβούσκο θα δοκιμάσουν να παρουσιαστούν οι μοναχοί-Δεν τους ανέλαβε ο νέος δικηγόρος
Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους στην Τουρκία, λόγω απειλής για βόμβα
Οι επιστημονικές εξετάσεις θα καταδείξουν τα αίτια θανάτου του μουμιοποιημένου άντρα