Ανατροπή γύρω από το θάνατο 34χρονης στη Λάρνακα-Χειροπέδες σε 50χρονη

Στις 27/08/2019, μεταφέρθηκε αναίσθητη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, γυναίκα ηλικίας 34 ετών, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό της.
 
Στις 28/08/2019, διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της θανούσας, κατά την οποία παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για να αποσταλούν για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις με σκοπό να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία, ότι η 34χρονη, ενώ βρισκόταν με άλλα πρόσωπα, σε συγκεκριμένο χώρο στην Αραδίππου, έχασε τις αισθήσεις της.

Επίσης, προέκυψε μαρτυρία, ότι στους συμμετέχοντες στη συνάντηση, προσφέρθηκε συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο πιθανόν να περιείχε ναρκωτική ουσία που περιλαμβάνεται στα ελεγχόμενα φάρμακα τάξεως Α.

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη μιας γυναίκας ηλικίας 50 ετών, η οποία τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Σε λειτουργία η πρώτη αφαλάτωση από τα ΗΑΕ-Ευχαριστίες Παναγιώτου
Από την κίτρινη στην πορτοκαλί προειδοποίηση-Θα φτάσει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος
Σε σοβαρή κατάσταση 54χρονη μετά από τροχαίο-Έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε σε γκρεμό
Ποινή φυλάκισης επτά ετών σε 30χρονο για 333 γραμμάρια κοκαΐνη και κάνναβης
Προσοχή στους ταξιδιώτες συστήνει η Υπηρεσία Καταναλωτή-Φαινόμενα ελλιπής πληροφόρησης ασφάλισης ταξιδιού
Υπό τριήμερη κράτηση ο 41χρονος για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα
Καθορίστηκαν με νόμο οριζόντια καθήκοντα για αντιδημάρχους-Ενέκρινε πακέτο τροποποιήσεων η Βουλή
Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στην Ελευσίνα-Συμμετείχε σε κατάσβεση πυρκαγιάς
Προκλητικός και πάλι ο Τατάρ-Τα βάζει με την Ε/κ πλευρά για «άδικες επιθέσεις» στο περιουσιακό ζήτημα
Πρόωρη εθελούσια αφυπηρέτηση και ασφάλιση αστυνομικών στο επίκεντρο συνάντησης Χαρτσιώτη-ΙΣΟΤΗΤΑΣ