Πανέτοιμος και χωρίς άγχος για μια πολύ μεγάλη βραδιά

Έστω και αν φαντάζει πολύ δύσκολο, ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει απόψε (28/8, 22:00), στο γήπεδο – παλάτι, «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», να πετύχει ένα από τους μεγαλύτερους άθλους στην ιστορία του, να πάρει σκορ πρόκρισης για τους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League, μέσα στο σπίτι της ομάδας – θρύλος για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, του πρωταθλητή Ολλανδίας Άγιαξ.
 
Κάνε το όπως… ξέρεις!

Είναι η 7η φορά που ο ΑΠΟΕΛ παίζει στα Play offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τέσσερις φορές προκρίθηκε και συμμετείχε στους ομίλους του Champions League. Η πρώτη φορά ήταν το 2009 απέναντι στην Κοπεγχάγη. Επανέλαβε τον άθλο δύο χρόνια μετά το 2011 με αντίπαλο τη Βίσλα Κρακοβίας. Η επόμενη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League ήταν το 2014 με πρόκριση του σε βάρος της Άαλμποργκ και η τέταρτη το 2017 με πρόκριση επί της Σλάβια Πράγας. Αν τα καταφέρει και αυτή την φορά, θα είναι ασφαλώς η πιο σημαντική από όλες τις μέχρι τώρα προκρίσεις του. Για να δούμε πόσο το λέει η καρδιά του πρωταθλητή μας!
 
Έτοιμος… σαν από καιρό!

Ο πρωταθλητής μας ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση που έγινε την Τρίτη το βράδυ στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» το οποίο απόψε θα είναι κατάμεστο. Τα εισιτήρια (55 χιλιάδες), εξαντλήθηκαν από την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, ενδεικτικό και της τεράστιας σημασίας που δίνουν στον αγώνα αυτό οι Ολλανδοί. Στο πλευρό του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να βρεθούν 400 περίπου οπαδοί του, οι 350 από τους οποίους έχουν αφιχθεί στο Άμστερνταμ με πτήσεις μέσω άλλων χωρών.

Η προηγούμενη φορά…

Δεν τα πήγε καθόλου καλά ο ΑΠΟΕΛ την προηγούμενη φορά που έπαιξε με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Ήταν για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, τη σεζόν 2014/15, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν εύκολα με  4-0 σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Ο «Αίαντας» στα τελευταία 31 εντός έδρας παιχνίδια ηττήθηκε μόλις δύο φορές!
 
Με Γερμανό διαιτητή και Γερμανό (βέβαια) στο VAR
 
Ο Γερμανός Felix Zwayer θα είναι ο διαιτητής του δεύτερου αγώνα για τα play offs του Champions League,  Άγιαξ - ΑΠΟΕΛ στην "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" σήμερα, Τετάρτη (28/8, 22:00). Υπεύθυνος για το Video Assistant Referee θα είναι ο Γερμανός Sascha Stegemann.

AFC Ajax (NED) - APOEL FC (CYP) | 0-0
Referee: Felix Zwayer (GER)
Assistant Referee 1: Thorsten Schiffner (GER)
Assistant Referee 2: Marco Achmüller (GER)
Fourth Official: Tobias Welz (GER)
Video Assistant Referee: Sascha Stegemann (GER)
Assistant Video Assistant Referee: Christian Dingert (GER)
UEFA Referee Observer: Lucílio Cardoso Cortez Batista (POR)
UEFA Delegate: Anton Fagan (SCO)

Δειτε Επισης

Εξαφανίστηκε 86χρονος από την οικία του στην Πάφο-Αγνοείται για τρεις μέρες
Διεθνής κατακραυγή για την ανακοπή του Madleen-«Παραβιάστηκε το διεθνές δίκαιο»
Συναντήθηκε με Γκουτέρες ο Πρόεδρος-Ενημερώθηκε για τις επαφές Ολγκίν στην Τουρκία
Έδωσε σημεία ζωής ο νοσηλευτής που χορήγησε λάθος αίμα σε 62χρονη-Εκτιμήσεις ότι παρουσιαστεί στις Αρχές
Συνομίλησαν για το Κυπριακό και για τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή Πρόεδρος και Αμπντάλλα
Έτοιμη για την επιστροφή των εκδρομέων η Αστυνομία-Συστάσεις στους οδηγούς
Άνδρας άνοιξε πυρ μέσα στο πλήθος στο Λας Βέγκας-Πληροφορίες για έναν νεκρό
Τα τέσσερα ερωτήματα για τις συγκρούσεις στο Λος Άντζελες-Η μετανάστευση και η κάθοδος της Εθνοφρουράς
Τρένο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο που βρέθηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Ελλάδα
Στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς ο Πρόεδρος-Συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας