Αιματηρή συμπλοκή έξω από ταχυφαγείο-Ενόχλησαν την αδελφή του και έβγαλαν μαχαίρια

Μαχαιρώματα έξω από ταχυφαγείο στην Αγία Νάπα, σημειώθηκαν τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα ένα πρόσωπο να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3 και 10 τα ξημερώματα, ομάδα οκτώ αλλοδαπών πιάστηκαν στα χέρια με αφορμή ότι ο ένας εκ των εμπλεκομένων ενόχλησε την αδελφή άλλου προσώπου.
 
Ως εκ τούτου, ζήτησε εξηγήσεις, ενώ ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους, κατά την οποία ανασύρθηκαν μαχαίρια. 

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο τραυματισμός και η μεταφορά τεσσάρων προσώπων στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Ένας 26χρονος φέρει σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα και εισήχθηκε στο χειρουργείο.
 
Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη. Δύο άλλα νεαρά πρόσωπα, 24χρονος και 26χρονος, κρατήθηκαν για νοσηλεία, ενώ το τέταρτο πρόσωπο, ηλικίας 26 ετών, έτυχε των πρώτων βοηθειών και απελύθη. 

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 17χρονο για τα επεισόδια του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Άλλη μια επίθεση εναντίον διανομέα φαγητού στη Λεμεσό-Του έκλεψαν το μοτοποδήλατο
Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης