Πηλακούτας: Μετά το παιχνίδι οι παίκτες έκαναν μπάνιο και έφυγαν ιδρωμένοι από τα αποδυτήρια

Το χθεσινό (25/08) ντέρμπι με την ΑΕΛ σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, ο οποίος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που παραχώρησε ο του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το παιχνίδι. Τόνισε, επίσης, ότι με την ευκαιρία της διακοπής είναι πολύ πιθανόν να προγραμματιστεί κάποιο φιλικό παιχνίδι και πως ο Γεωργιανός τεχνικός έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΛ και την προετοιμασία όλης τη εβδομάδας για το παιχνίδι ο εκπρόσωπος Τύπου της Μεγάλης Κυρίας δήλωσε πως: «Η εικόνα μας στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αυτό έδειξε. Το αποτέλεσμα μας αφήνει περισσότερο μια πικρή γεύση καθώς θεωρώ πως ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να κερδίσουμε, είτε τελειώνοντας κάποιες φάσεις που δεν τελειώσαμε ενώ θα μπορούσαμε να σκοράρουμε από τα 11 βήματα εάν μας δινόταν το πέναλτι στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Γενικά ο προπονητής έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Θέλει να δουλέψει πάνω σε αυτά τα θετικά στοιχεία που είδε έτσι ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα ακόμα πιο βελτιωμένη στη συνέχεια. Η ομάδα έδειξε πως έχει δυνατότητες. Συνεχίζουμε όμως βλέποντας το επόμενο παιχνίδι, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας την Ένωση».

Αν θα εκμεταλλευτεί το κενό των 3 βδομάδων με τη διεξαγωγή κάποιου φιλικού, ανέφερε πως «Είναι πολύ πιθανό να προγραμματιστεί ένα φιλικό παιχνίδι αυτή τη βδομάδα».

Για τον Κατσαράβα, τόνισε πως «αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες πολύ δύσκολα θα γίνει κάτι το διαφορετικό και έτσι ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα» και για την τοποθέτηση του Τιμούρ Κετσπάγια υπογράμμισε ότι «μετά το παιχνίδι οι παίκτες έκαναν μπάνιο και έφυγαν ιδρωμένοι από τα αποδυτήρια. Δεν μπορείς να προσαρμοστείς σε αυτές τις συνθήκες».

«Ήταν αρκετός ο κόσμος και πολύ μεγάλος ο αριθμός που βρισκόταν στην κερκίδα μας. Εμείς θέλουμε να τους πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ξεπεράστηκαν οι προσδοκίες μας για αυτό που αναμέναμε. Τους ζητούμε να παραμείνουν κοντά στην ομάδα», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης. 

Δειτε Επισης

Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Τραγικές σκηνές στο νοσοκομείο μετά το θάνατο του δίχρονου που χτύπησε με όχημα ο πατέρας-Έγκυος η μητέρα
Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση
«Μεθυσμένος» πιλότος της United αναγκάστηκε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης, ενώ είχε απλά διάσειση
Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Διακόπηκε η ροή καυσίμων από ένα εκ των πιλότων στο μοιραίο boeing της Air India-Τι δείχνει το πόρισμα
Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε συγκρούσεις παράτυπων μεταλλωρύχων και αστυνομικών στο Περού
Οι παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance που οδήγησαν στον θάνατο τον 19χρονο στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
Ανάσα από τις υψηλές θερμοκρασίες-Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος