H ξεκάθαρη θέση του Απόλλωνα για Ρομπέρζ και το κλειδί στον Κίρζη

Το κλειδί στην όλη υπόθεση για τον Ρομπέρζ το κρατά μόνο ο κ. Κίρζης και είναι μια υπόθεση προσωπικά του ιδίου ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM. Μίλησε, επίσης, για τα τελευταία αγωνιστικά νέα των κυανόλευκων της ομάδας της Λεμεσού και για τον αν θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν και πως είναι πάρα πολύ λίγες οι πιθανότητες για πρόκρισης ανέφερε πως «το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν ανταποκρίνεται στα όσα έδωσε η ομάδα εντός γηπέδου για 75 λεπτά. Με το 3-0 εις βάρος μας τα πράγματα φαντάζουν δύσκολα».

Για τους παίκτες που θα απουσιάσουν από τον επαναληπτικό: «Είναι ο Σακέτι και ο Φακούντο Περέιρα ο οποίος έχει μια ενόχληση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός προληπτικά».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ Αθηνών για Ρομπέρζ δήλωσε ότι «το κλειδί στην όλη υπόθεση το κρατά μόνο ο κ. Κίρζης. Είναι μια υπόθεση προσωπικά του ιδίου. Μιλάμε για ένα εξαιρετικό παίκτη και ο Απόλλωνας ποτέ δεν μείωσε την αξία του. Εννοείται ότι θα υπάρχει ενδιαφέρον για ένα παίκτη όπως είναι ο Βαλεντίν. Όσο πλησιάζουν οι μέρες αυτές οι προτάσεις θα αυξάνονται».

Αν θα δοθούν δανεικοί κάποιοι νεαροί και αν θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις πρόσθεσε «αυτά είναι θέματα του κ. Κονναφή με τον κ. Αυγουστή. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι το επίσημο.

Η ομάδα είναι πλήρως στελεχωμένη. Πάντοτε όμως υπάρχουν περιθώρια περεταίρω ενίσχυσης. Αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό σίγουρα θα κινηθούμε. Δεν θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή που δεν θα μας προσφέρει κάτι το ουσιαστικό. Το κλειδί το κρατά ο κ. Αυγουστή με τον κ. Κονναφή. Να περιμένουμε την 31η του Αυγούστου».

Για τον Καρ: «Προπονείται κανονικότατα στο Κολόσσι. Είναι μια χαρά», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Έρευνες από την Αστυνομία για εντοπισμό της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 16χρονος
Κλήτευσαν δικό τους εμπειρογνώμονα οι μοναχοί για τα επίμαχα βίντεο-Βάζουν στην εξίσωση επιπλέον στοιχεία
Η τρομακτική κατάσταση στη Μέση Ανατολή και ο ρόλος της Κύπρου-«Σωσίβιο δυτικών χωρών στην περιοχή»
Στρωμένο πλέον το χαλί για τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις-Τα δεδομένα υπέρ της Κυβέρνησης για ολικό λίφτινγκ
Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ