O Σολδάνο σκόραρε στα 19 δευτερόλεπτα και μπήκε στην ιστορία της Μπόκα (vid)

Oνειρικό ήταν το ντεμπούτο του Φράνκο Σολδάνο με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς. Ο Γκουστάβο Αλφάρο του έδωσε ξανά φανέλα βασικού, αυτή τη φορά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάνφιλντ και ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού του δικαίωσε με το "καλημέρα".

Για την ακρίβεια χρειάστηκε μόλις 19 δευτερόλεπτα για να ανοίξει "λογαριασμό".

Ο Αργεντινός επιθετικός, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με σουτ άνοιξε το σκορ. Το γκολ του 24χρονου ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης και ήταν αρκετό για να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του Γκουστάβο Αλφάρο και να την κρατήσει στην κορυφή με δέκα βαθμούς, μετά από τέσσερις αγωνιστικές, σε ισοβαθμία με την Σαν Λορέντζο.

Παράλληλα, αυτό ήταν ένα τέρμα που μπήκε στην ιστορία της Μπόκα, αφού ήταν το πιο τρίτο πιο γρήγορο της στο πρωτάθλημα. Επιπρόσθετα αυτό είναι το πιο γρήγορο τέρμα που έχει σημειωθεί φέτος.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μπόκα ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αλμέντρα στο 78'.

Δείτε το τέρμα που πέτυχε ο Σολδάνο.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Προσδοκία Τατάρ να αλλάξει όνομα το ψευδοκράτος-«Δεν υπάρχει κράτος βορράς-νότος. Υπάρχουν δύο χωριστά κράτη»
Συνελήφθη 59χρονος για κατασκοπεία στην Ελλάδα-Δρούσε για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας