Στην Κύπρο αύριο ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας

Διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Αντώνης Διαματάρης, προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κυπρίων της Διασποράς.
 
Κατά τη διήμερη παραμονή του στην Κύπρο, ο κ. Διαματάρης  θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη.
 
Επιπλέον, θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, και τον Επίτροπο Προεδρίας Φώτη Φωτίου, καθώς και γεύμα εργασίας με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β`.
 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Έλληνα Υφυπουργού Εξωτερικών στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου και Αρμενίας για θέματα διασποράς, με τη συμμετοχή του κ. Διαματάρη, του κ. Φωτίου και του κ. Ζ. Sinanyan, αντίστοιχα.
 
Τέλος, σύμφωνα με τον Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, ο κ. Διαματάρης θα επισκεφθεί τα Φυλακισμένα Μνήματα και τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, την ελληνική δύναμη στην Κύπρο (ΕΛΔΥΚ), καθώς και τον τάφο του του φιλάνθρωπου και ευεργέτη Γεώργιου Παρασκευαΐδη. 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Την 1η Ιουνίου οι εκλογές για νέο πρόεδρο της ΕΔΕΚ, μέχρι τις 5 Μαΐου η υποβολή υποψηφιοτήτων
Άφησαν ελεύθερο υπό όρους τον 36χρονο που παραπέμφθηκε σε δίκη για ναρκωτικά και οπλισμό-Υπόδικος ο υπάλληλός του
Πάνω από 50 κιλά κάνναβης στο όχημα του 41χρονου που ξέφυγε της Αστυνομίας μετά από καταδίωξη (pics)
Αισιόδοξος για θετική κατάληξη σε συζητήσεις για ΑΤΑ ο Παναγιώτου-Οι εκτιμήσεις εργαζομένων και εργοδοτών
Ξύπνησε από θόρυβο και εντόπισε άγνωστη στην οικία του-Χειροπέδες σε 36χρονου, εμπλέκεται σε διαρρήξεις
Βύρας: Τα επεισόδια δεν έχουν σχέση με έθιμο λαμπρατζιών, δεν λύνεται το θέμα με ένα νομοσχέδιο
Πάνω από 40 κάλυκες στο σημείο της ενέδρας-Οι δράστες πυροβολούσαν εναλλάξ
Αυτοί είναι όλοι οι όροι της συμφωνίας που έχουν προτείνει οι ΗΠΑ για την Ουκρανία-«Η Κριμαία θα μείνει στη Ρωσία»
Μισθολογικές αυξήσεις και ωφελήματα διεκδικεί το Ωρομίσθιο Κυβερνητικό Προσωπικό
Ανώτερος αξιωματικός του ρωσικού στρατού νεκρός σε έκρηξη οχήματος στη Μόσχα