Έξαλλος με ιδιοκτήτες καφετέριας ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ

Τη δυσαρέκειά του για την ονομασία που φέρει μια καφετέρια στην περιοχή της Γλυφάδας εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ, Άκης Έλληνας.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook υποστηρίζει ότι δεν θα έπρεπε να δοθεί ποτέ άδεια για να ονομαστεί Instabul η εν λόγω καφετέρια. 

Η ανάρτηση:
«Αίσχος και ντροπή, άνοιξε τουρκικό καφέ με τουρκικά εδέσματα στην καρδιά της ποιο πολυσύχναστης περιοχής της Γλυφάδας με την επωνυμία Instabul και έχει τη φωτογραφία της Αγίας Σοφίας μέσα με τους τέσσερις μιναρέδες εάν είναι δυνατόν και ζητάμε και τα ρέστα μετά από τους τουρκαλάδες αυτό και να λέγεται θράσος! Αλλά το κακό ξεκινάει από αλλού από αυτούς που έχουν εγκρίνει και τους αδειοδοτήσανε να ονομάσουν τέτοιο υποστατικό το ποιο λίγο που έχουν να κάνουν είναι να αλλάξουν τα ονόματά τους και να ονομάζονται πλέον Κεμάλ και Μοχάμεντ!»

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: O Τραμπ έπαθε... Μπάιντεν και σκόνταψε ανεβαίνοντας τη σκάλα για το Air Force One
Έριξαν γκαζάκια στο σπίτι βουλευτή στην Ελλάδα-Ζημιές σε τζαμαρία
Δύο ένοπλες ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα-Άρπαξαν χιλιάδες ευρώ
Έκλεψε μοτοποδήλατο και το έκρυψε στο σπίτι του-Συνελήφθη 17χρονος
Φωτιά σε τετράτροχη στην Αγία Νάπα-Καταστράφηκε ολοσχερώς
Κατακλυσμός με τον υδράργυρο στα ύψη-Δείχνει 38 βαθμούς το θερμόμετρο
Νέα ρωσική αεροπορική επίθεση στο Κίεβο-Ενεργοποιήθηκαν οι αντιαεροπορικές δυνάμεις
Καταλήφθηκε από τον ισραηλινό στρατό το ιστιοφόρο Madleen-Επιστρέφουν στις πατρίδες τους οι επιβαίνοντες
Μετά τη διαμαρτυρία ξανά στη Βουλή η υπόθεση των φωτοβολταϊκών στο Φρέναρος-Ζητούν παρέμβαση Προέδρου
Πολίτες κλήθηκαν σε τεστ οδήγησης χωρίς αιτία για να είναι σε ισχύει η άδεια τους-Αξιολογήθηκαν 75 άτομα για την ικανότητα τους