Αποκαλυπτικός ο Κέρκεζ-«Σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα και να φύγω»

Σε έντονο ύφος μίλησε και ο Ντούσαν Κέρκεζ στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου μετά τον αγώνα της ΑΕΛ με την Ανόρθωση.
 
Ο Βόσνιος τεχνικός συμφώνησε με τον συνάδελφό του για όλα όσα ανέφερε σχετικά με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στη μέτρια εμφάνιση της ομάδας του. 
 
Παράλληλα αποκάλυψε ότι σκέφτηκε αρκετές φορές να παραιτηθεί, ωστόσο δεν το έκανε αφού δεν είναι ο άνθρωπος που τα παρατά στις δυσκολίες. 
 
Οι δηλώσεις του:
«Καλησπέρα, αυτός είναι ο λόγος που αυτός ο άνθρωπος έχει απίστευτο σεβασμό από μένα. Είναι πάντα ευθύς, χρειαζόμαστε αυτούς τους ανθρώπους σαν τον Κετσπάγια. Πολύ καλός χαρακτήρας και πολύ καλός άνθρωπος. Όταν παίζαμε με τον Ερμή δεν είχαμε κλιματισμό και ήταν 40 βαθμοί και έλεγα τι να πω και εγώ νεαρός προπονητής. Παίζαμε απέναντι στην Ανόρθωση που συνήθως παίρνει τρεις βαθμούς στο Τσίρειο. Με εξέπληξε ο Τιμούρ δεν παίξαμε καλά το πρώτο ημίχρονο. Μετά το δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά και ευτυχώς πήραμε τον βαθμό. Μάλλον ήταν καλύτερη η Ανόρθωση. Θέλω να πω κάτι, αγαπώ τους ποδοσφαιριστές μου, αγαπώ αυτό το γκρουπ. Τους έλεγα πάμε να πάρουμε το κύπελλο και θα καλυτερέψουν τα πράγματα. Σκέφτηκα πολλές φορές να φύγω το καλοκαίρι, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που τα παρατά στις δυσκολίες. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα».

Για τον Χουράδο: «Ήταν λόγω τακτικής που δεν αγωνίστηκε, ήθελα να παίξουμε με πιο γρήγορους παίκτες. είναι σημαντικός γι’ εμάς, είναι ο πρώτος σκόρερ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οικονομικές διαφορές πίσω από τα μαχαιρώματα στο Δάλι-Ανακρίθηκαν τρία πρόσωπα
Πιέσεις Κυβέρνησης για απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκύπριων-Την Τετάρτη η «επιβολή ποινής»
Συνελήφθη ο 41χρονος που καταζητείτο για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας-Ανακρίθηκαν άλλοι δύο
Νέοι ισχυρισμοί ψευδοκράτους για τους πέντε Ελληνοκύπριους-«Εισήλθαν παράνομα στη "τδβκ"»
«Στερείται έννομου συμφέροντος να αμφισβητεί την απόφαση»-Πού στηρίζεται η ένσταση Πολυβίου για Βαρωσιώτου
Πώς απαντά στην έκθεση της ΕΕ για τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές ο Χαρτσιώτης-Παραπέμπει στη δημιουργία νέων πτερύγων
Αντιπαράθεση Ελλάδας και Τουρκίας για τα θαλάσσια πάρκα-Τα επόμενα βήματα της Άγκυρας
Παίρνει μέτρα το Υπ. Μεταφορών μετά το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-Ζητά συνδρομή Ε.Ε. και ενισχύει τεχνικούς ελέγχους
Στο εδώλιο για τα μαχαιρώματα στο Πισσούρι και η σύζυγος του 53χρονου-Κατηγορούνται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης
Ο χάρτης με τα θαλάσσια πάρκα στην Ελλάδα-Έντονη αντίδραση από Άγκυρα, απαντά με δικά της έργα