Πυρκαγιά σε εν κινήσει όχημα στην Πάφο-Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί σε όχημα στην Πάφο, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
 
Συγκεκριμένα στις 07:56 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα, ιδιωτικής εταιρείας το οποίο βρισκόταν σε κίνηση στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, παρά την έξοδο Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, στα Κονιά.
 
Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 08.15.
 
Το όχημα μάρκας IVECO VAN , υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Ο οδηγός στην προσπάθεια του να κατασβήσει την πυρκαγιά εισέπνευσε καπνούς και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος το οχήματος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Έντεκα κιλά ναρκωτικών σε μπουρνούζι, καπελάκια basseball και σακάκι εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα-Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία, μετρούν τις πληγές τους Αττική και Εύβοια
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
«Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανατρέψουμε επιδιώξεις Τουρκίας»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Στόχος ο εντοπισμός όλων των αγνοουμένων-«Καμία άλλη μάνα να μην χαθεί με τον καημό του παιδιού της»
Υποχωρεί ο καύσωνας, αυξάνεται η υγρασία-Βελτιωμένες οι καιρικές συνθήκες από βδομάδας