Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του διπλού φονικού στην Καβάλα-Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Από απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου πυροβολήθηκε στο αριστερό ημιθωράκιο ο 42χρονος Σίμος Σ., ενώ η μητέρα του Μαρία Σ. δέχτηκε χτύπημα στο θώρακα από την μονόβολη καραμπίνα, στο διπλό φονικό που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην συνοικία Ποντιάδα της Καβάλα και συγκλονίζει το πανελλήνιο.
 
«Ο θάνατος για τα δύο θύματα ήταν ακαριαίος. Ο γιος δέχτηκε στο ύψος της κλείδας μία βολίδα, η οποία έπληξε και τους δύο πνεύμονες, ενώ η μητέρα πυροβολήθηκε από απόσταση περίπου 3 μέτρων στον θώρακα και στην τραχηλική χώρα», δήλωσε στο ethnos.gr ο ιατροδικαστής Κομοτηνής, Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε πριν λίγη ώρα την νεκροψία και τη νεκροτομή στα δύο θύματα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Tα πρώτα λόγια του δράστη του διπλού φονικού στην Ελλάδα-Έφαγα και τους δύο, πάω στην Αστυνομία

Κι ενώ ο δράστης του διπλού εγκλήματος, Περικλής Ν., 42 χρόνων, οδηγείται σε λίγο στον εισαγγελέα, το συμβάν έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, καθώς αφορμή για το διπλό έγκλημα ήταν το… γλέντι που είχε στήσει ο δράστης με συγγενείς του, αλλά και το φορτηγό του θύματος που του έκοβε την θέα στο σπίτι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πώς διαπράχθηκε το διπλό φονικό στην Ελλάδα-Τραγωδία για ασήμαντη αφορμή

Ο 42χρονος πυροβόλησε τα θύματα από κοντινή απόσταση με μονόβολη καραμπίνα για αγριογούρουνα, την οποία κατείχε νόμιμα και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του, άφησε το όπλο, μπήκε στο αυτοκίνητό του και πήγε στο αστυνομικό τμήμα Χρυσούπολης, όπου παραδόθηκε και ομολόγησε τα πάντα.

Πηγή: Έθνος
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διπλό φονικό στην Ελλάδα-Σκότωσε μάνα και γιο για μια θέση στο πάρκινγκ

Δειτε Επισης

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
Τριπλός θάνατος στο Ελληνικό-Αντιφάσεις της αποκλειστικής νοσοκόμας, ύποπτη αλλαγή κωδικών και νέα μαρτυρία
Θρήνος στην Κρήτη για τον 15χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Τραγωδία στο Άγιο Όρος-68χρονος κατέρρευσε και πέθανε σε θαλάσσιο ταξί
Δεν κατάλαβα την έκρηξη, τυφλώθηκα και κάηκα, λέει ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών
Επανέφεραν 4χρονο αγοράκι που έπαθε καρδιακή ανακοπή στην παραλία των Νέων Βρασνών
Επίθεση με γκαζάκια σε έκθεση αυτοκινήτων στην Κηφισιά-Κάηκε ολοσχερώς ένα όχημα (pics)
Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων για τις γεωτρήσεις νότια της Κρήτης η Λιβύη