Στο κελί ο 38χρονος που εντοπίστηκε φορτωμένος κάνναβη και ηρωίνη στη Λάρνακα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγήθηκε σήμερα για έκδοση διατάγματος κράτησής του, 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.
 
Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του 38χρονου διάταγμα κράτησης για περίοδο επτά ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.
 
Στη σύλληψη του 38χρονου οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι μέλη της Αστυνομίας, όταν ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που αυτός οδηγούσε στο δρόμο Μαζωτού – Κιτίου, με συνοδηγό 34χρονη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεαροί βγήκαν βόλτα φορτωμένοι κάνναβη και ηρωίνη στη Λάρνακα

Κατά τη διάρκεια έρευνας, εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκαν 12 τεμάχια αλουμινόχαρτου, εμποτισμένα με καφέ ουσία, που πιστεύεται  ότι είναι ηρωίνη. Στο αυτοκίνητο επίσης ανευρέθηκαν ένας σπαστήρας, ο οποίος περιείχε φυτική ύλη κάνναβης, βάρους δύο περίπου γραμμαρίων και ένα χειροποίητο τσιγάρο, το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμειγμένο με κάνναβη.
 
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 38χρονου, όπου ανευρέθηκαν 21 γραμμάρια καφέ συμπαγούς ουσίας, ρητίνης κάνναβης, 45 χάπια έκσταση, 8 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας.
 
Έρευνα έγινε και στην κατοικία της 34χρονης, όπου δεν ανευρέθηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο. Η 34χρονη, η οποία επίσης είχε συλληφθεί χθες, βάσει Δικαστικού εντάλματος, αφέθηκε ελεύθερη το μεσημέρι σήμερα.
 
Τις εξετάσεις συνεχίζει η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας).
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απολογήθηκε ο Πρόεδρος, «δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»-Τα δώδεκα μέτρα που εξήγγειλε στο διάγγελμά του
Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», αλλά όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο» έκοψαν το ρεύμα στην Αμοργό
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε
Τα πρόσωπα της τραγωδίας έχουν ονοματεπώνυμο... Επαναπατρίστηκαν τα τελευταία χρόνια στον τόπο που γεννήθηκαν οι άτυχοι Δημήτρης και Μάρω
Στην κόλαση της Προύσας... Πάνω από 1.700 εκκενώσεις, νεκρός πυροσβέστης από ανακοπή και 76 ενεργά μέτωπα
Έτοιμο να συμβάλει στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού το ΑΚΕΛ-«Ν’ αφήσουμε πίσω μας αυταπάτες»