Χειροπέδες σε 36χρονο που πιάστηκε στα πράσα να κλέβει από κατάστημα στην Πάφο

Υπόθεση κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου εναντίον 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 6.00 χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε συγκρότημα καταστημάτων στην Πάφο, μετά από πληροφορία για κλοπή προϊόντων από κατάστημα του συγκροτήματος. Ο ύποπτος για την κλοπή είχε οδηγηθεί στο Γραφείο Ασφαλείας του συγκροτήματος, όπου μετέβησαν τα μέλη της Αστυνομίας και εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για 36χρονο.
 
Στην κατοχή του υπόπτου εντοπίστηκαν είδη ρουχισμού και αρώματα, για την προέλευση των οποίων αυτός δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Αργότερα χθες, μέρος της περιουσίας που ανευρέθηκε στην κατοχή του 36χρονου, αναγνωρίστηκε από υπεύθυνο καταστήματος του εν λόγω συγκροτήματος, ως περιουσία που κλάπηκε από το κατάστημα του.
 
Καινούργια είδη ρουχισμού και γυαλιών ηλίου ανευρέθηκαν και στην κατοικία του 36χρονου, κατά τη διάρκεια έρευνας η οποία διεξήχθη στη συνέχεια στην παρουσία του ιδίου.
 
Νωρίτερα σήμερα, ο 36χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για έκδοση διατάγματος κράτησης του για σκοπούς διερεύνησης υποθέσεων κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας. Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του υπόπτου διάταγμα κράτησης διάρκειας πέντε ημερών.
 
Τις εξετάσεις συνεχίζει το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι έξι διοικητές της αεροδιαστημικής δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης που σκοτώθηκαν
Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο μετά από ανατροπή οχήματος-Χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής
Ολοκλήρωσαν τη φοίτηση στο ΕΣΦΕ και επιστρέφουν στο σχολείο τέσσερα παιδιά-«Ενθαρρυντικά αποτελέσματα»
Φοιτήτρια γλίτωσε για μόλις δέκα λεπτά από την πτήση της Air India-«Με έσωσε η κίνηση στους δρόμους»
Βίντεο 3D του κτιρίου που χτύπησαν δημοσίευσαν οι IDF-«Η μεγαλύτερη εγκατάσταση εμπλουτισμού ουρανίου»
Ηρεμία στο Ισραήλ παρά την αναμονή για αντίποινα από το Ιράν-Πώς αξιολογούν την επίθεση οι πολίτες
Κλείνουν όλες οι ισραηλινές πρεσβείες παγκοσμίως-Καλούνται οι πολίτες να μην επιδεικνύουν εβραϊκά σύμβολα
Ασφαλείς οι ασθενείς και συνοδοί τους που βρίσκονται στο Ισραήλ-Συνεχής επικοινωνία Δαμιανού με πρεσβεία
Κατέθεσαν στην Αστυνομία στοιχεία για 33 εταιρείες που συνδέονται με σφετερισμό Ε/κ περιουσιών οι Οικολόγοι
Σοβαρό πλήγμα στην ιρανική ηγεσία-Αναφορές για τουλάχιστον 20 νεκρούς ανώτατους Ιρανούς διοικητές