Μήνυσαν τον Πούτιν γιατί οδηγούσε χωρίς κράνος

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αγαπά τις μοτοσυκλέτες και το δείχνει με κάθε ευκαιρία όχι όμως πάντα με τον σωστό τρόπο. Ο Ρώσος πρόεδρος παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο 10 Αυγούστου στην Κριμαία στο φεστιβάλ μοτοσυκλέτας “Shadow of Babylon” που διοργάνωσε η μοτοσυκλετιστική λέσχη “Λύκοι της Νύχτας” (Night Wolves) και πήρε μέρος και στην παρέλαση της λέσχης.

Αυτό που ξέχασε όμως να κάνει ο Πούτιν  ήταν να βάλει το κράνος του. Με την τοπική αστυνομία να μην προχωρά έστω και σε μία τυπική σύσταση -για κλήση ούτε καν λόγος όπως μπορεί να καταλάβει κανείς- υπήρξε αντίδραση από το κοινό, με τους “Moscow TImes” να αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο άνθρωποι προχώρησαν σε μήνυση κατά του Ρώσου προέδρου καθώς παραβίασε τους νόμους της χώρας.

O Πούτιν είχε κάνει κάτι ανάλογο και την προηγούμενη χρονιά στην Κριμαία, όταν διέσχισε οδηγώντας ένα φορτηγό την Γέφυρα της Κριμαίας κατά τα εγκαίνιά της, χωρίς να φορά ζώνη.

Πηγή:newsauto.gr

Δειτε Επισης

Πεδίο μάχης το Λος Άντζελες-Οδοφράγματα και πλαστικές σφαίρες στις διαδηλώσεις για το μεταναστευτικό
Ένας νεκρός από ρωσικό βομβαρδισμό στο Ντνιπροπετρόφσκ-Έκλεισαν αεροδρόμια στη Μόσχα λόγω drones
Xάος στο Λος Άντζελες μετά την εντολή Τραμπ να στείλει την εθνοφρουρά-Πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια
Σοκ στο Βέλγιο-Δεκαεξάχρονος σκότωσε τη μητέρα και την αδελφή του και έβαλε φωτιά στο σπίτι τους
Συνελήφθη στο Λας Βέγκας ο αστέρας του TikTok Κάμπι Λάμε επειδή είχε λήξει η βίζα του
Πυρκαγιά από ουκρανικό πλήγμα σε εργοστάσιο χημικών στην περιφέρεια Τούλα
Νεαρή επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο άτομα στο Μόναχο-Έπεσε νεκρή από πυρά αστυνομικών
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή δολοφονικής επίθεσης σε υποψήφιο πρόεδρο της Κολομβίας-Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι
Φρίκη στη Γερμανία-Νάρκωνε και βίαζε τη σύζυγό του και ανέβαζε τα βίντεο στο διαδίκτυο
Εμπόλεμη ζώνη το Λος Άντζελες-Στέλνει 2,000 στρατιώτες μετά τις βίαιες διαδηλώσεις ο Τραμπ