Τουρίστρια απειλούσε ξενοδόχο στην Κρήτη με μήνυση γιατί την ενοχλούσαν τα τζιτζίκια

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε σε ξενοδοχείο τουριστικής περιοχής στο Ηράκλειο με πρωταγωνίστρια μία τουρίστρια από τη Μεγάλη Βρετανία η οποία μάλιστα απειλούσε με μηνύσεις τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, όπως έγινε γνωστό.

Η Βρετανή διαμαρτυρόταν ότι την ενοχλούσε ένας θόρυβος που δεν μπορούσε να καταλάβει από που προερχόταν. Μάλιστα, όπως είπε, ο θόρυβος αυτός ξεκινούσε από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ και κορυφωνόταν το μεσημέρι οπότε εκείνη ήθελε να ξεκουραστεί.

Απευθύνθηκε στο γραφείο από το οποίο είχε κανονίσει το ταξίδι της καθώς η υπομονή της είχε εξαντληθεί, όπως έλεγε.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου της εξήγησαν ότι ο θόρυβος αυτός προερχόταν από τα τζιτζίκια, ένα έντομο που δεν υπάρχει στη Μεγάλη Βρετανία, με συνέπεια η τουρίστρια να μην τα γνωρίζει. 

Παρ' όλα αυτά η γυναίκα ζήτησε να της αλλάξουν δωμάτιο προκειμένου να απομακρυνθεί όσο γίνεται από τον ήχο των εντόμων.

Πηγή:news247

Δειτε Επισης

Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
Τριπλός θάνατος στο Ελληνικό-Αντιφάσεις της αποκλειστικής νοσοκόμας, ύποπτη αλλαγή κωδικών και νέα μαρτυρία
Θρήνος στην Κρήτη για τον 15χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Τραγωδία στο Άγιο Όρος-68χρονος κατέρρευσε και πέθανε σε θαλάσσιο ταξί
Δεν κατάλαβα την έκρηξη, τυφλώθηκα και κάηκα, λέει ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών
Επανέφεραν 4χρονο αγοράκι που έπαθε καρδιακή ανακοπή στην παραλία των Νέων Βρασνών
Επίθεση με γκαζάκια σε έκθεση αυτοκινήτων στην Κηφισιά-Κάηκε ολοσχερώς ένα όχημα (pics)
Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων για τις γεωτρήσεις νότια της Κρήτης η Λιβύη
Απειλούσε ότι θα πυροβολήσει αστυνομικούς 42χρονος στα Χανιά-Έκρυβε οπλοστάσιο στο σπίτι του