Αστυνομικός και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο άτυχος Σάββας-Η μοιραία εξόρμηση

Θρήνος για το χαμό του άτυχου 40χρονου Σάββα Κωνσταντίνου από την Ξυλοτύμπου, ο οποίος έχασε χθες βράδυ, τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στο δρόμο Παλαιχωρίου-Αγρού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Nέα τραγωδία… Νεκρός ο μοτοσικλετιστής που προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα στο Παλαιχώρι
 
Ο άτυχος Σάββας, είχε μεταβεί στα ορεινά με φίλους του, για να εξορμήσουν με τις μοτοσικλέτες τους, ωστόσο κατά την επιστροφή τους, ο χάρος του έστησε καρτέρι λίγο στο δρόμο Παλαιχωρίου, λίγο πριν τον Αγρό.
Σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άτυχος Σάββας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει βίαια στα προστατευτικά κιγκλιδώματα όπου και ακινητοποιήθηκε.
 
Ο 40χρονος βρίσκονταν πίσω από τους φίλους του για να τους προσέχει και ως εκ τούτου, δεν αντιλήφθηκαν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο.
 
Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.
Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, ή τη Γραμμή του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Ο άτυχος Σάββας από την Ξυλοτύμπου, καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά, ενώ υπηρετούσε ως αστυνομικός των Βρετανικών Βάσεων.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 40χρονου θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.
Υπενθυμίζεται ότι αυτό είναι το τρίτο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώνεται το τελευταίο πενθήμερο, αφού ανήμερα Δεκαπενταύγουστου, σε τροχαίο στη Λεμεσού, σκοτώθηκε ο 96χρονος Λοΐζος Χριστοφόρου και την επόμενη μέρα επίσης στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή της η 74χρονη Μαρούλα Χριστοδούλου.
 
 
 

Δειτε Επισης

Σκότωσε τη μητέρα του και προσπάθησε να κρύψει το πτώμα με τη βοήθεια του ξαδέλφου του ο 21χρονος
«Έφοδος» Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου-Μήνυμα στήριξης προς τα νοσοκομεία
Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα-Εικοσιενάχρονος σκότωσε τη μητέρα του (pics)
Τι προβλέπει η εκεχειρία για τους δασμούς μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας
Η ανακοίνωση των Δημοσίων Έργων για τα... 20 εκατοστά στη Γέφυρα της Καλαβασού
Χειροπέδες σε 25χρονο για συμπλοκή που διαπράχθηκε το 2023
Απουσιάζει από την οικία του στο Κίτι ο 44χρονος Μιχαλάκης (pic)
Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Θέλουν να βγουν και από πάνω στα κατεχόμενα μετά την καταδίκη για σφετερισμό-Αντίποινα με απειλές για πλήρες άνοιγμα Βαρωσιού
Σπάει τη σιωπή της η οικιακή βοηθός για τον χαμό της οικογένειας στο Ελληνικό-«Χωρίς να φταίω, με βγάζουν δολοφόνο»