Δίνει κατάθεση ο Μητροπολίτης Μόρφου, αποφασίζει η Νομική Υπηρεσία για τα περαιτέρω

Την απόφαση για λήψη κατάθεσης από τον Μητροπολίτη Μόρφου εντός των επόμενων ημερών, έλαβε η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αρχηγείου που ανέλαβε να διερευνήσει το ενδεχόμενο ο Μητροπολίτης να έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα με τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Σύμφωνα με έγκυρη αστυνομική πηγή, η απόφαση για λήψη κατάθεσης από τον Μητροπολίτη λήφθηκε από τους ανακριτές της υπόθεσης μετά από σύσκεψη κατά την οποία αξιολογήθηκε το μαρτυρικό υλικό που έχει συλλεγεί.

Ακολούθως, ο φάκελος της υπόθεσης θα αποσταλεί στη Νομική Υπηρεσία, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει ως προς το κατά πόσον έχει διαπραχθεί οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης έχει διατάξει την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης των αναφορών του Μητροπολίτη Μόρφου μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ασταμάτητο το αίμα στην άσφαλτο... Δεύτερος νεκρός μέσα σε λίγες ώρες, νέο θύμα ο 20χρονος Κυριάκος
Επεισοδιακή καταδίωξη στα Άνω Λιόσια με οδηγό ένα οκτάχρονο παιδί
Δεν τέθηκε θέμα ανασχηματισμού υποστηρίζει ο Πάλμας-«Τα πολιτικά πρόσωπα ανά πάσα στιγμή υπόκεινται στην κρίση του ΠτΔ»
«Παρακάλεσέ με, ζήτα συγγνώμη»-Η μαρτυρία ασθενή που κατήγγειλε γιατρό για φακελάκι
ΒΙΝΤΕΟ:Ένας νεκρός σε ουκρανική επιδρομή drones στο Ροστόφ-Πυρκαγιά σε σιδηροδρομικό σταθμό
Σχέδιο κατοχής εδαφών στη Γάζα προωθεί άμεσα ο Νετανιάχου-«Έχουμε το πράσινο από τις ΗΠΑ»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυροβολισμοί στη Νέα Υόρκη-Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους ένας αστυνομικός και ο δράστης
Εντοπίστηκαν ναρκωτικά σε διαμέρισμα στη Λευκωσία-Δύο συλλήψεις, η μια για παράνομη παραμονή
ΟΗΕ: H μόνη ρεαλιστική, δίκαιη και βιώσιμη λύση για Ισραηλινούς και Παλαιστινίους είναι η ύπαρξη δύο κρατών
Ο στρατός Ταϊλάνδης κατηγορεί για παραβίαση κατάπαυσης του πυρός την Καμπότζη