Έδωσε στη δημοσιότητα τη selfie που επικαλέστηκε την αθωότητά του ο Ισραηλινός

Στη δημοσιότητα έδωσε τη selfie, με την οποία επικαλέστηκε την αθωότητά του, ο ένας εκ των δώδεκα Ισραηλινών, που συνελήφθη για την ψευδή καταγγελία ομαδικού βιασμού της 19χρονης Βρετανίδας.
 
Αγγλικά μέσα δημοσιεύουν τη φωτογραφία που έβγαλε η κοπέλα του Ιαραηλινού Yona Golub και δείχνει το νεαρό να κοιμάται δίπλα της. Είναι η φωτογραφία που έδωσε στην Αστυνομία για να αποδείξει πως το συγκεκριμένο βράδυ δεν βρισκόταν με τη 19χρονη. 
 
Σε δηλώσεις του, ο νεαρός περιγράφει μεταξύ άλλων, το βράδυ της σύλληψής του.
 
«Η Αστυνομία χτυπούσε την πόρτα και με ξύπνησαν. Με άρπαξαν από το κρεβάτι και μου είπαν “Συλλαμβάνεσαι για υπόθεση βιασμού”. Δεν ήξερα για ποιο πράγμα μιλούσαν. Ντύθηκα, μου πέρασαν χειροπέδες και με πήραν στο σταθμό».
 


Την ίδια ώρα, σε δηλώσεις του σε ξένα ΜΜΕ, ο δικηγόρος της 19χρονης, Ανδρέας Πιττάτζης, ανέφερε πως η διαρροή του βίντεο στα social media είναι ποινικό αδίκημα.
 
«Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η πελάτης μου δεν είναι οι σοβαρότερες στον ποινικό κώδικα. Το γεγονός πως το βίντεο διέρρευσε στα social media και έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι πολύ πιο σοβαρό. Θέλω να μάθω ποιος διέρρευσε το βίντεο και γιατί. Αυτό το αδίκημα διώκεται ποινικά και μπορεί ο υπαίτιος να κατηγορηθεί σε ποινή φυλάκισης. Κάποιος πρέπει να ερευνήσει το θέμα και εδώ και στο Ισραήλ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά στο Λανίτειο Λύκειο στη Λεμεσό-Κάηκαν εργαλεία και μηχανήματα
Νωρίτερα η επιστροφή στα έδρανα-Έκτακτη συνεδρία τριών Επιτροπών για τη φονική πυρκαγιά
«Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων» στα κατεχόμενα καταγγέλλουν επιθέσεις από Τουρκική μαφία
Έφταναν τα 20-30 μέτρα ύψος οι φλόγες της φονικής πυρκαγιάς-«Μιλάμε για μέχρι 1,200 βαθμούς Κελσίου»
Εξέδιδαν γυναίκα τρία πρόσωπα σε Κύπρο, Βουλγαρία και Γερμανία-Απορρίφθηκε αίτημα αποφυλάκισης
Απαντά στις καταγγελίες Πρωτοπαπά ο Λογγίνος-«Υπήρχαν υδροφόρες και υδροστόμια με νερό»
Έσβησε η φωτιά στη Λόφου και άναψε η φλόγα της αλληλεγγύης-«Ζήσαμε κάτι πραγματικά συγκινητικό»
Μέχρι την Τετάρτη η καταγραφή ζημιών από την φονική πυρκαγιά-Κάλεσμα Επαρχιακή Διοίκησης σε πυρόπληκτους
Με δύο προτάσεις για στήριξη των γεωργών και παραγωγών στο Υπουργικό η Παναγιώτου-Τι προνοούν
Δεν κατάφερε να αποδείξει ότι οι μέθοδοι διάγνωσης στην Κύπρο υστερούν η πλευράς Αϊκούτ-Το σκεπτικό του Δικαστηρίου