Ψήφισε Παύλο Αναστασιάδη για δήμαρχο Αμμοχώστου ο ΔΗΣΥ

Την απόφαση να στηρίξει ως υποψήφιο για τη δημαρχία της Αμμοχώστου τον Πρέσβη Παύλο Αναστασιάδη, έλαβε σήμερα το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ.
 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΗΣΥ μετά από σημερινή συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου, παρόλο που ο ΔΗΣΥ πρότεινε ικανά κομματικά στελέχη αλλά και από τον ευρύτερο χώρο του κόμματος, καθώς και την κοινωνία, δεν κατέστη δυνατή η συναίνεση σε υποψηφιότητα προερχόμενη από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.
 
«Παρά ταύτα κάνοντας πράξη αυτό που θεωρούμε υπέρτατο, την επανένωση της Κύπρου και την επιστροφή της Αμμοχώστου, το Πολιτικό Γραφείο αποφάσισε όπως αποδεχτεί ως υποψήφιο κοινής αποδοχής τον πρέσβη κ. Παύλο Αναστασιάδη που πληροί τις προαναφερόμενες προϋποθέσεις και θα αγωνιστεί για αυτές και ήταν μέσα στους προτεινόμενους και εκ μέρους του ΑΚΕΛ και εκ μέρους του ΔΗΚΟ», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΔΗΣΥ.

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια την ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:
 
«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός από το ξεκίνημα της διαδικασίας πλήρωσης της θέσης του Δημάρχου Αμμοχώστου, κινήθηκε προσηλωμένος στο στόχο της επανένωσης της Κύπρου και της επιστροφής της Αμμοχώστου.
 
Σκοπός είναι μέσω της διαδικασίας αυτής να στείλουμε και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ότι πάνω από όλα ακριβώς, είναι ο αγώνας για επανένωση του τόπου και η επιστροφή της Αμμοχώστου, με έναν υποψήφιο κοινής αποδοχής που συμμερίζεται αυτούς τους στόχους.
 
Παρόλο που ως Δημοκρατικός Συναγερμός προτείναμε ικανά κομματικά στελέχη αλλά και από τον ευρύτερο μας χώρο αλλά και την κοινωνία, δεν κατέστη δυνατή η συναίνεση σε υποψηφιότητα προερχόμενη από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.
 
Παρά ταύτα κάνοντας πράξη αυτό που θεωρούμε υπέρτατο, την επανένωση της Κύπρου και την επιστροφή της Αμμοχώστου, το Πολιτικό Γραφείο αποφάσισε όπως αποδεχτεί ως υποψήφιο κοινής αποδοχής τον πρέσβη κ. Παύλο Αναστασιάδη που πληροί τις προαναφερόμενες προϋποθέσεις και θα αγωνιστεί για αυτές, και ήταν μέσα στους προτεινόμενους και εκ μέρους του ΑΚΕΛ και εκ μέρους του ΔΗΚΟ».
 

Δειτε Επισης

Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Επί γης κόλαση η Γάζα-Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί, χωρίς νερό και τρόφιμα οι κάτοικοι, νέα μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Σε προκαταρκτική «δίκη» ο Τυχικός για την συμπεριφορά του, εξηγήσεις ενώπιον της Ιεράς Συνόδου-«Καταγγελίες από παντού»
Προσπάθειες να επιστραφεί η παραλία Lady’s Mile στο κοινό-Καθησυχάζει η υφυπουργός Ναυτιλίας
Ενθρονίστηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ'-Πάνω από 250.000 πιστοί στο Βατικανό, ποιοι έδωσαν το «παρών» στην τελετή
Απαντά στις αντιδράσεις ΑΚΕΛ για τις μονάδες αφαλάτωσης ο Χριστοδουλίδης-«Κάποια θέματα δεν προσφέρονται για προεκλογική»