Διακοπές τρόμου για Ισπανούς στην Αλβανία-Εστιάτορας κρεμάστηκε στο όχημά τους

Για χρόνια θα θυμάται μια οικογένεια από την Ισπανία τις διακοπές της στην Αλβανία αφού είδαν ιδιοκτήτη εστιατορίου να «κρέμεται» από το αυτοκίνητό τους και να προσπαθεί να σπάσει το παρμπρίζ επειδή έφυγαν δυσαρεστημένοι από την επιχείρησή του.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα και καταγράφηκε καρέ-καρέ από έναν εκ των τουριστών.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου φαίνεται να «κρέμεται» από το αυτοκίνητο έχοντας ανοίξει μια τρύπα στο παρμπρίζ ενώ το όχημα διανύει μια μεγάλη απόσταση.
Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο εστιάτορας προχώρησε στην κίνηση αυτή όταν οι Ισπανοί τουρίστες αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν.

Η απίστευτη καταδίωξη ολοκληρώθηκε όταν μετά από αρκετά λεπτά ο 51χρονος εστιάτορας δεν άντεξε άλλο να κρατιέται από το ταμπλό του αυτοκινήτου.

Λίγη ώρα αργότερα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου συνελήφθη.

Σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις σε βάρος της χώρας του ο υπουργός Τουρισμού της Αλβανίας, Μπλέντι Κλόσι, συναντήθηκε με τους Ισπανούς τουρίστες και σε δηλώσεις του σημείωσε ότι «είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε αυτό που συνέβη και για να εγγυηθούμε σε όλες τις άλλες οικογένειες τουριστών που βρίσκονται στην Αλβανία ότι θα βρουν ένα ευγενικό καλοσώρισμα και φιλοξενία που θα τους αφήσει καλές αναμνήσεις».
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Βέλγοι έφηβοι συνελήφθησαν με 5.000 μυρμήγκια στην κατοχή τους, αξίας 9.200 δολαρίων
Θέλει να χωρίσει τον άνδρα της επειδή... το ChatGPT διάβασε στο φλιτζάνι ότι την απατάει
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος τρώει στο Πασχαλινό τραπέζι και του κρατάνε τα αυτιά
ΒΙΝΤΕΟ: Η εκκλησία στην Ελλάδα που έχει πολύ μεγαλύτερη κλίση από τον Πύργο της Πίζας
ΒΙΝΤΕΟ: Δεκάχρονη ετοιμάζεται να αποφοιτήσει από κολλέγιο και να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο
ΒΙΝΤΕΟ: Γαμπρός βούτηξε τη μούρη της νύφης στη γαμήλια τούρτα και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων
ΒΙΝΤΕΟ: Έφτιαξαν πασχαλινό αυγό «κόσμημα» με φύλλα χρυσού και σοκολάτα Ντουμπάι
ΒΙΝΤΕΟ: Ιδιοκτήτες σπιτιού προστάτεψαν με έναν μοναδικό τρόπο την ιδιοκτησία τους από καταστροφικές πλημμύρες
Σκάνδαλο με χρήση δοτών σπέρματος στην Ολλανδία, 3.000 παιδιά με 25 αδέλφια το καθένα
Έκθεση της KGB από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου λέει ότι ανθρωποειδή μετέτρεψαν στρατιώτες σε πέτρα