ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στιγμές αγωνίας για 23χρονο που απουσιάζει από το χώρο διαμονής του στην Αγία Νάπα

Καταγγέλθηκε χθες βράδυ στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 12/08/2019 ο Άγγελος Μιχαήλ Ασίκης, 23 ετών, κάτοχος Ελληνικής ταυτότητας, ο οποίος διέμενε στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 23χρονος θεάθηκε για τελευταία φορά στις 12/8/2019 στην Αγία Νάπα, ενώ η τελευταία φορά που είχε επικοινωνία με συγγενικό του πρόσωπο ήταν στις 3/8/2019.

Ο 23χρονος περιγράφεται, ως ύψους 165μ. περίπου, με μαύρα κοντά μαλλιά και στον αριστερό βραχίονα του φέρει τατουάζ, το οποίο απεικονίζει το κεφάλι λιονταριού.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου στον αριθμό τηλεφώνου 23803024 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο Application της Αστυνομίας Κύπρου.

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε ότι ΗΠΑ και ΕΕ κατέληξαν σε εμπορική συμφωνία ο Τράμπ
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 16,2 εκατ. ευρώ
Άδειασε το αφήγημα των υπουργών του ο Πρόεδρος-Διαφορετική στάση, παραδοχή παραλείψεων και εκτεθειμένοι Χαρτσιώτης-Παναγιώτου
Απολογήθηκε ο Πρόεδρος, «δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»-Τα δώδεκα μέτρα που εξήγγειλε στο διάγγελμά του
Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», αλλά όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο» έκοψαν το ρεύμα στην Αμοργό
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε