Ξυλοφόρτωσαν 21χρονο Κύπριο φοιτητή στην Πράγα-Συνελήφθη ο δράστης

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε χθες βράδυ 21χρονος Κύπριος φοιτητής στην Πράγα, από πρόσωπο, ο οποίος μετά από έρευνες φόρεσε χειροπέδες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, o νεαρός συμπατριώτης μας, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ένα πρόσωπο (σ.σ. στο σημείο βρισκόταν και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να μην εμπλέκεται), το οποίο, κάτω από συνθήκες που διερευώνται, επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τον 21χρονο φοιτητή.
 
Αμέσως ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, για να τύχει περίθαλψης, με την κατάσταση της υγείας του, ευτυχώς να μην διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο.
 
Το περιστατικό επιβεβαίωσε στον REPORTER αρμόδια πηγή,  ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο δράστης συνελήφθη από τις Αρχές της Τσεχίας και ανακρίνεται.
 
Για τον ξυλοδαρμό του 21χρονου Κύπριου ενημερώθηκαν και κινητοποιήθηκαν άμεσα η Πρεσβεία της Κύπρου στη Τσεχία, καθώς και το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια του νεαρού για παροχή οποιασδήποτε βοήθειας και στήριξη.
 
Επίσης οι αρμόδιες Αρχές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Αστυνομία της Τσεχίας, από την οποία την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να λάβουν λεπτομερή ενημέρωση.
 
Σημειώνεται ότι ο 21χρονος είναι καλά στην υγεία του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Παρουσιάστηκε στους ανακριτές ο Γιώργος Θεοδούλου για δηλώσεις Οδυσσέα
Έκπληξη Κληρίδη για απόφαση ΝΥ για Θανάση-«Συγκρούεται κάθετα με το πόρισμα, περίμενα ότι δεν θα ήταν θετική, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό»
Χάθηκαν εδώ και 12 μέρες τα ίχνη 57χρονου στη Λευκωσία (pic)
Ξέσπασε η Ανδριάνα Νικολάου για την απόφαση της Εισαγγελίας-«Το βαρέλι της διαφθοράς και της μπόχας δεν έχει πάτο»
Επιτήδειοι παριστάνουν λειτουργούς κυβερνητικών υπηρεσιών και κλέβουν χρήματα από πολίτες
Δίνει στοιχεία στην Αστυνομία για 33 νέες υποθέσεις για σφετερισμό Ε/κ περιουσίων το Κίνημα Οικολόγων
Καταγγελία στην Αστυνομία για δηλητηρίαση σκυλιών στην Αλαμινό
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Αγλαντζιά από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος
Νέο όχι Εισαγγελίας για ποινικές διώξεις για την δολοφονία Θανάση, επιμένει στις θέσεις της-Πώς απάντα στην οικογένεια
Για έκδοση εννέα ενταλμάτων σύλληψης για σφετερισμό Ε/κ περιουσίων, κάνουν λόγο στα κατεχόμενα