Μοιραίο μπάνιο για Ε/κ στην Πάφο-Ανασύρθηκε αναίσθητος, υπέκυψε λίγες ώρες μετά

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε το βράδυ του Σαββάτου, αφού υπέκυψε τελικά ο 73χρονος άνδρας που είχε εντοπιστεί να επιπλέει αναίσθητος το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή της Πόλις Χρυσοχούς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Αναίσθητος ανασύρθηκε άνδρας στη θαλάσσια περιοχή Πόλης Χρυσοχούς
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για Ελληνοκύπριο, ο οποίος βρισκόταν στην στην Πάφο για τις καλοκαιρινές του διακοπές.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο 73χρονος εντοπίστηκε από λουόμενους να επιπλέει στα νερά, πλησίον του κατασκηνωτικού χώρου της Πόλεως Χρυσοχούς και στο σημείο κλήθηκαν αμέσως ασθενοφόρο και μέλη της Αστυνομίας.
 
Αφού ανασύρθηκε στη στεριά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο Λατσί, όπου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.
 
Παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών να κρατήσουν τον άτυχο ηλικιωμένο εν ζωή, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 73χρονου θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη και τέταρτο πρόσωπο μετά την καταγγελία για ομαδικό βιασμό 14χρονης στον Πειραιά
Συνάντηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά τη συμβιβαστική πρόταση του Προέδρου
Βλέπει ένταση λόγω σύλληψης σφετεριστών ο Γκουτέρες-«Όχι» σε μονομερείς ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τις προοπτικές
Είδε θετικά βήματα ο Γκουτέρες, ζητά «ουσιαστικό διάλογο πέραν από ΜΟΕ»-Αναφορά σε «μονομερείς ενέργειες» των δύο πλευρών στη Νεκρή Ζώνη
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα, καλύτερη η εικόνα στην Ιεράπετρα-Συνεχίζεται η μάχη σε διάσπαρτες εστίες
Αγελάδες διέφυγαν από φορτηγό που ανατράπηκε και κινούνται στον αυτοκινητόδρομο
Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο για τη ληστεία ζεύγους τουριστών στην Πάφο-Στις πέντε οι συλλήψεις
«Αναγκαίο βήμα το άνοιγμα τεσσάρων νέων σημείων διέλευσης»-Το προσχέδιο της έκθεσης Γκουτέρες
Δύο νεκροί από τις πυρκαγιές στην Τουρκία-Άγνωστη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για δεκάδες εμπρησμούς
Χειροπέδες σε 35χρονο που έριξε δύο μολότφ στην αυλή 70χρονου