Ιδιάκεθ: Υποφέραμε, δεν είχαμε τύχη στις κληρώσεις

Την περηφάνια του για τους ποδοσφαιριστές του εξέφρασε μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος στάθηκε στην ατυχία των κληρώσεων. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάσκυο τεχνικού:

«Ήταν όπως το περίμενα το παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στο πρώτο 20λεπτο όμως στην συνέχεια υποφέραμε από την Γάνδη. Μετά από τις επεμβάσεις του Τόνιο πήγαμε στο ημίχρονο με το 0-0.  

Στο 2ο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι. Ξέραμε ότι ένα γκολ θα άλλαζε τα πάντα. Εκεί που μπορούσαμε να σκοράρουμε, δεχτήκαμε το γκολ. Ενώ πιέζαμε για το γκολ δεχτήκαμε δύο γκολ στις αντεπιθέσεις. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στη Λάρνακα μπορούσαμε να έρθουμε εδώ με νίκη. Σ΄ αυτό το επίπεδο πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις στιγμές. Δεν είχαμε τύχη στις κληρώσεις. Πρέπει να ξεκουραστούμε λίγο και να δούμε το πρωτάθλημα».

Δειτε Επισης

Εξαιρετικά παραγωγική θεωρεί τη συζήτηση ο Γεραπετρίτης-«Το μήνυμα μιας ενιαίας Κύπρου είναι αναγκαίο στον κόσμο»
Ορίστηκαν τα επόμενα ραντεβού στο Κυπριακό-Είδε πρόοδο ο ΓΓ, αποφασίστηκαν νέα ΜΟΕ χαμηλής πολιτικής
Βολές από δικηγόρο της αστυνομικού που τέθηκε σε διαθεσιμότητα κατά Αρχηγού και Λαμπριανίδου για διαρροές-Ρίχνει το γάντι σε Αγγελίδη για χειρισμούς
Ο Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία αγόρασε άλλα δύο πλωτά γεωτρύπανα-Το ένα θα σταλεί στη Λιβύη
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
Επανέλαβε στον Γκουτέρες ετοιμότητα για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων από το σημείο που διακόπηκαν ο ΠτΔ
Ανανεώθηκε η διαθεσιμότητα των αστυνομικών για τις ερωτικές περιπτύξεις-Σε εξέλιξη η ποινική, άρχισε έρευνα για τη διαρροή
Όσα έγιναν στη διευρυμένη συνάντηση της Νέας Υόρκης-Η πρόοδος, τα τουρκικά κολλήματα και οι ανακοινώσεις
Ανοίγουν όλες οι πλευρές στο Κυπριακό τα χαρτιά τους-Τα ΜΟΕ στο επίκεντρο της Ολομέλειας
Παρίσταναν τους γιατρούς και ζητούσαν λεφτά από ηλικιωμένες για επεμβάσεις στα παιδιά τους-Στο κελί δύο πρόσωπα