Πεθερά ευνούχισε τον πρώην γαμπρό της και πέταξε τα απομεινάρια από το παράθυρο

Γυναίκα στη Ρωσία ομολόγησε τον ευνουχισμό του πρώην γαμπρού της Ντμίτρι Μπογκντάνοφ (Dmitry Bogdanov), γιατί ο 32χρονος καθυστερούσε να δώσει τη διατροφή στην κόρη της.
 
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Daily Mail», η 49χρονη, αφού τον σκότωσε, του έκοψε τους όρχεις και τους πέταξε από το παράθυρο. Το θύμα έπινε ποτό με την πρώην πεθερά του και τον σύντροφό της, μέχρι που διαφώνησαν. Ωστόσο, η διαφωνία εξελίχθηκε σε καβγά, κατά τη διάρκεια του οποίου η γυναίκα κατηγόρησε τον πρώην γαμπρό της ότι καθυστερεί να δώσει τα χρήματα της διατροφής στην πρώην γυναίκα του και τον γιο τους.
 
Τότε η 49χρονη, σε έξαλλη κατάσταση, τον σκότωσε με 27 μαχαιριές. Μάλιστα, παρότι εκείνος είχε καταρρεύσει, συνέχισε να τον μαχαιρώνει μαζί με τον σύντροφό της.
 
Μετά το φρικτό έγκλημα, η γυναίκα πήρε τηλέφωνο την κόρη της και της αποκάλυψε τι είχε κάνει. Εκείνη άφωνη κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και το ζευγάρι συνελήφθη. Στην αρχή οι δύο δράστες αρνήθηκαν τις κατηγορίες, όμως στη συνέχεια ομολόγησαν το έγκλημα.
 
Πηγή: Έθνος
 

Δειτε Επισης

Ο «δείκτης πίτσας» στις ΗΠΑ είχε προβλέψει την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Επικό ξέσπασμα Κινέζας επιβάτιδας στο αεροδρόμιο του Μιλάνο-Κυλιόταν στο πάτωμα για υπέρβαρη βαλίτσα
Δώδεκα χρόνια ψάχνει σε χωματερή σκληρό δίσκο με το κλειδί για 732 εκατ. ευρώ σε Bitcoin
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Συγγραφέας έκανε παρουσίαση βιβλίου και... δεν πήγε κανείς
Viral νονά στην Ελλάδα, έπιασαν φωτιά τα μαλλιά της-«Φοβόμουν την Ανάσταση και το έπαθα σε βάφτιση»
Ο πλουσιότερος YouTuber του κόσμου δηλώνει… άφραγκος-Ζήτησε δανεικά από τη μητέρα του για τον γάμο του
Η CIA «είδε» εξωγήινους στη Σελήνη, μυστική βάση με πύργους και ανθρωποειδή
Προφυλακτικό 200 ετών με «άτακτη» εικονογράφηση θα εκτεθεί σε ολλανδικό μουσείο
ΒΙΝΤΕΟ: Καμπίνα αεροπλάνου γέμισε καπνό μετά από έκρηξη power bank λίγο μετά την απογείωση