Ενοικίασε διαμέρισμα στην Πάφο και σήκωσε από ηλεκτρικά είδη μέχρι και φωτιστικά

Στην σύλληψη 40χρονης στο αεροδρόμιο Λάρνακας προχώρησε η Αστυνομία Πάφου. Εναντίον της 40χρονης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σχετικά με καταγγελία που έκανε Ε/κ ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην Γεροσκήπου  που ενοικίασε η 40χρονη .
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο παραπονούμενος ανέφερε πως από το διαμέρισμα του μετά την αναχώρηση της 40χρονης κλάπησαν διάφορα αντικείμενα όπως ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα φωτιστικά, συνολικής αξίας 4.700 ευρώ. Παράλληλα  ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κατήγγειλε ότι έγιναν εσκεμμένες ζημιές στο διαμέρισμα του.
 
Η 40χρονη μετά την μεταφορά της στα Γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και ανακρινόμενη,  αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση  και ανέφερε στην Αστυνομία, πως η καταγγελία που έγινε εις βάρος της είναι για αλλότριους σκοπούς.
 
Πρόσθεσε μάλιστα πως έχει οικονομικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος για τις οποίες έχει προσφύγει με δικηγόρο σε πολιτικές αγωγές στο Δικαστήριο.
 
Οι ισχυρισμοί της 40χρονης διερευνώνται  και οι εξετάσεις συνεχίζονται.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άδειασε το αφήγημα των υπουργών του ο Πρόεδρος-Διαφορετική στάση, παραδοχή παραλείψεων και εκτεθειμένοι Χαρτσιώτης-Παναγιώτου
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε
Τα πρόσωπα της τραγωδίας έχουν ονοματεπώνυμο... Επαναπατρίστηκαν τα τελευταία χρόνια στον τόπο που γεννήθηκαν οι άτυχοι Δημήτρης και Μάρω
Άλλο κεφάλαιο οι ευθύνες για τους χειρισμούς, άλλο τα αίτια-Επικοινωνιακά ατοπήματα, σενάρια και ανάγκη για απαντήσεις
Έντεκα κιλά ναρκωτικών σε μπουρνούζι, καπελάκια basseball και σακάκι εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
ΒΙΝΤΕΟ: Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
Ιερόσυλοι βεβήλωσαν τον τάφο του 11χρονου Λάμπρου-«Εύχομαι ο Θεός να φωτίσει αυτόν τον άνθρωπο»